Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Ennen perunatkin…

  Voisin vaikka vannoa, että perunat olivat ennen parempia. Nykyään tuntuu siltä, että vähintään 20 % ostamistani perunoista menee haaskuun erilaisten vikojen takia. Melkein poikkeuksetta perunasta joutuu kaivamaan ulos kaikenlaisia rupia, mutta lainkaan harvinaisia eivät ole myöskään perunoiden sisältä paljastuvat ”yllätykset”, joiden takia joutuu leikkaamaan jopa puolet perunasta pois.

  En muista, että perunoissa olisi ennen ollut noin kamalasti moitteen aihetta. Kultaako aika muistot vai olivatko perunatkin ennen parempia – siis sen lisäksi, että silloin ennen ihmiset muistivat Suomen itsenäistymisvuoden sekä tajusivat, ettei ikivanhoilta patsailta sovi irrottaa korvia matkamuistoksi?

  Kommentteja: 2

   

  Kommentteja:

  Johannes:
  28.3.2008, 15.04

  Tää tahtoo huomauttaa että tää on Orwellin vuonna estänyt yhtä suomalaista hyypiötä ottamasta itselleen matkamuistoa vanhasta Italialaisesta patsaasta ja siinä estäessään tää sai turpaan, mut ainaski se patsas selvis naarmuitta. Joten ”osattiin” sitä ennenkin.

  Niin ja totta kyllä, nykyisin perunoita ostaessaan täytyy tarkasti valikoida perunat ja silti niistä 10-15 prosenttia menee hukkaan, minäkin muistelisin että entisaikaan perunat(kin) olivat parempia.

  Outi:
  30.3.2008, 21.23

  Ohhoh! Mutta Johannes hyvä, me olemme sinusta hyvin ylpeitä! Oli hieno teko ottaa turpaansa noin jalosta syystä – olet pelastanut yhden patsaan ja yhden tyhmän suomalaisen. Toivottavasti se sinua murjonut tyyppi viimeistään tämän uusimman kohun ansiosta ymmärtää olla sinulle kiitollinen. :)

  Jätä kommentti