Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


tammikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Alitajunnan kömmähdys

  Ihmisen alitajunta on ihan huikea juttu. Miettikääpä kaikkia niitä ihmeellisiä asioita, joita alitajuntanne saa aikaan nukkuessanne! Joskus unet saavat muistumaan mieleen tapahtumia, jotka on jo vuosikausia sitten unohtanut. Ne tuovat mieleen ihmisiä, joita ei ole tavannut sitten lapsuuden. Taannoin katselin unessa liitutaulua, joka oli kokonaan täynnä matemaattisia kaavoja, jotka tuskin olivat oikeita, mutta näyttivät unessa ihan järkeviltä. Sellaistakin alitajuntani osaa tehdä.

  Viime yönä alitajuntani kuitenkin mokasi niin lahjakkaasti, että minua melkein hävetti aamulla.

  Tapasin joskus aamuyön tunteina Mike Oldfieldin. Juttelimme hyvän tovin vähän mistäkin, kunnes keksin tehdä todella nerokkaan kysymyksen. Siinä minä sitten kysyn Mike Oldfieldilta jotakuinkin notta pysyykö herra itsekään kärryillä siitä, mikä on Equinoxe part I ja mikä esimerkiksi Equinoxe part 7, kun nimeää kappaleensa tuolla tavalla numeroilla.

  Järks!

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti