Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Note to self:

  Pysy poissa iltapäivälehtien keskusteluosastoilta.

  Tulipas paha olo, kun lueskelin aikani kuluksi kahvitauollani Ilta-Sanomien keskustelupalstalta ketjua ”Kuinka kerrot lapselle ilmastonmuutoksesta?”.

  Muutama valittu lainaus:

  ”Minä suorastaan nautin ilmastonmuutoksesta ja ilmaisen sen myös murkkuikäisille lapsilleni. Älytöntä paniikkia koko touhu!
  En koskaan ole tykännyt talvesta. Nyt älytön lumen kolaaminen on vähentynyt, liikkuminen helpompaa, pukeutuminen kevyempää jne.jne..”

  ”Kerron perustellen, että kysymyksessä on aikamme suurin huijaus. Vastaavanlainen oli silloin, kun ylipapit pelottelivat Ilmestyskirjan pedolla.”

  ”Yhtenä iltasatuna kaikkien muiden sepitelmien joukossa.”

  ”Kerron lapselle että maapallon ilmasto on paranemassa ja enää ei tarvitse kärsiä hyytävistä pakkasista. Nykyinen talvi on ollut paras moneen vuoteen.”

  ”Minulla on valmis versio tyttärelleni. Se on moderni versio iki-ihanasta ”Keisarin uudet vaatteet” sadusta. Tyttäreni pitää sadusta mutta minua ilmastohuijaus ei lainkaan miellytä.”

  ”Ihmiset nykyään uskovat kritiikittä kaiken mitä hysteerisimmät ilmastonmuutoshysteerikot suotavat. Minä kertoisin lapselleni luonnosta vieraantuneen ihmisten syvästä kaipuusta pelätä jotain – mitä tahansa.”

  ”Olen kertonutkin ja sanonut, että Jeesuksen tulo on lähellä, sillä se mitä Raamatussa on ennustettu tulee tapahtumaan ja säät menee maailmassa aivan päälaelleen, joten ei mitään hätää, me poistumme täältä ennen sitä.”

  ”Kyse on vain ilmastokirkolle tyypillisestä paniikin lietsomisesta, ja siinä touhussa on kyllä järki totaalisesti jäässä, varsinkin jos niihin juttuihin vieläpä menee uskomaan.”

  Ja näilläkin ihmisillä on äänioikeus.

  Yritän lohduttaa itseäni ajattelemalla, että järkevät ihmiset eivät yleisesti ottaen vietä aikaansa kirjoittelemalla iltapäivälehtien keskustelupalstoille, ja siten meillä ihmisillä saattaa vielä olla toivoa, mutta silti minua ahdistaa.

  Urgh.

  Pelastakaa meidät tietämättömyydeltä ja ennen kaikkea siltä viheliäiseltä tyhmyydeltä, jonka vuoksi monet nähtävästi myös haluavat pysyä tietämättöminä.

  Kommentteja: 5

   

  Kommentteja:

  Janne:
  17.3.2008, 16.09

  On muuten mahdollista, että nuo ovat vain muutaman (tai ehkä jopa yhden) ihmisen kirjoittamia. Nimimerkkiähän voi vaihtaa helposti.

  Outi:
  17.3.2008, 16.19

  Onhan se mahdollista. Toisaalta, sitä keskustelua kai valvotaan suht hyvin, joten yhdestä ja samasta ip-osoitteesta tulevia muka-eri-ihmisen viestejä luultavasti karsittaisi. En ole kyllä varma.

  Mette:
  17.3.2008, 16.57

  Minä riitelen usein Suomi24-keskustelupalstoilla enkä kummastele enää mitään. Maailmanloppu tulee vuonna 2012, koska mayat sanoivat niin, tai koska Nibiru-tähti tuhoaa maan tai koska UFOt tulevat. Ilmastonmuutoksen on keksinyt Al Gore NWO:n eli Uuden Maailmanjärjestyksen hyväksi, ja joka tapauksessa kaikkien maiden johtajat ovat naamioituneita lisko-olentoja, jotka syövät lapsia.

  Rane:
  17.3.2008, 21.28

  Ilmastonmuutos tai ei, Porissa on aina samanlainen sää :-D

  Petja:
  22.3.2008, 5.55

  Kyllähän minustakin olisi ihanaa ettei enää ikinä tarvitsisi nähdä lunta. Haittapuolena on muutama satamilkoonaa raatoa mutta munakasta ei voi…

  Jätä kommentti