Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Tymp.

  Tympii. Ärsyttää. Ahdistaa. Tympii.

  Dieetissä ei ole tapahtunut oikeastaan mitään edistystä kolmeen viikkoon, eli kolme viikkoa olen turhaan kitunut kuusi päivää viikosta päivittäistä pistemäärääni noudattaen. Kohtuutonta, sanon minä.

  Janne on toisella peräkkäisellä työmatkallaan – kävi vain yhden yön nukkumassa kotona välissä – ja vähitellen alkaa olla ikävä ja ankeus täällä kotosalla ilman omaa rakasta. Laiha kalasoppa tuntuu entistäkin laihemmalta, kun sitä syö yksin.

  Tuntuu, että viime aikoina on pänninyt kauhean moni asia.. ja ihminen. Ehkä tämä on jonkin sortin kestopms:ää? Olen allerginen tyhmyydelle ja toleranssini typeryyttä kohtaan tuntuu vuosi vuodelta vain laskevan.

  Mur! Räyh!

  Kommentteja: 2

   

  Kommentteja:

  Maria:
  29.2.2008, 22.40

  En kovin tarkkaan tieda mika on dietin tarkoitus (painonpudotus kuitenkin varmaan?), mutta vanhana painonpudottajana on pakko kommentoida. Oletko kokeillut muuttaa mita syot ja miten liikut? Usein kun tulee tasanko eika paino jutkahda, elimisto tarvitsee ”heratyksen”. Myoskin kannattaa tarkistaa ettet syo liian vahan, koska silloin elimisto takertuu kaikkeen energiaan mita se saa, ja taas paino pysyy paikoillaan. Olen myos kuullut etta vitamiinien syominen olisi auttanut tassa tilanteessa. Eipa siita varmaan ainakaan haittaa olisi. Itse pudoton 10 kiloa viime vuonna, eika ollut helppoa ei. Mutta se on pysynyt poissa, ja oli muutenkin kaikin puolin tuskan ja vaivan vaarti.

  Rane:
  1.3.2008, 23.11

  Laihdutus on kivaa, mukavaa ja ihanaa! 2004 alusta laihduttelin noin 60kg veks, ja voin sanoa että hieman helpotti olo. Paino pysyi vakiona pari vuotta, mutta nyt viime kesästä on tullut 6-7 kg takaisin. Syynä on ruokailutapojen löystyminen ja liikunnan väheneminen. Oman osansa tekee iän myötä hidastuva aineenvaihdunta. No, joka tapauksessa tälle on laitettava heti stoppi, koska muuten tulee ongelmia terveyden kanssa. Dieetillä oltaessa tulisi jotenkin pystyä arvioimaan oma energiankulutuksensa. Kun arvo on saatu, niin siitä pois 500kcal joka päivä, niin laihtuu viikossa noin puoli kiloa. Testattu ja toimii. Tärkeää on se, ettei syö liian vähän, koska silloin elimistöllä on taipumusta pistää hanttiin ja laihtuminen hidastuu.
  Vaihtoehtoinen tapa on sitten muuttaa elämäntavat pysyvästi ja laihtua hitaammin. Vain sellaiset muutokset, mitkä voit pitää loppuelämäsi, ovat tehokkaita. -Muut ovat vain väliaikaisia. Liikunnan lisääminen on ok, mutta siinäkin pätee sama sääntö kuin edellä – vain pysyvät muutokset tuottavat tulosta. Laihduttaessahan ihminen pettää itseään hyvin usein. Kun minä tästä selviän, niin olen laiha ja voin taas syödä mitä mieli tekee! Vääääärin, ikinä ei voi enää syödä kuten mieli tekee jos mieli tekee vääriä asioita ;)

  Jätä kommentti