Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Vuoden viimeinen päivä

  Vihdoinkin antibioottikuuri on ohi ja sen loppumisesta on kulunut tarvittavat pari päivää, että sain ruoan kanssa lasillisen valkoviiniä. Vatsa on täynnä lohta ja valkosipuliperunoita, ja Illallinen yhdelle nauratti edelleen ihan samoin kuin kaikkina vuosina aiemminkin. Vuosi 2007 päättyy reilun viiden tunnin kuluttua.

  Tähän aikaan on tapana tehdä uudenvuodenlupauksia, joten minäkin teen pari: lupaan taas kerran yrittää laihtua. Jos vaikka kymmenen kiloa saisi karistettua… Lupaan myös yrittää panostaa enemmän perhe- ja ystävyyssuhteisiin.

  Lupauksia enemmän minulla olisi kyllä toiveita uudelle vuodelle. Osa toiveista on niin herkkiä ja hauraita, ettei niitä uskalla oikeastaan ääneen lausuakaan muuta kuin ihan vain itselleen, mutta muutakin toivottavaa on.

  Ehkä kaikkein eniten toivoisin seuraavalta vuodelta itselleni sisäistä rauhaa. Toivoisin levollisuutta ja rohkeutta, jotka toimisivat aseina ahdistusta vastaan. Toivoisin vähän lisää uskoa itseeni. Toivoisin henkistä kasvua.

  Taidan toivoa melko isoja asioita.

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti