Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Kadonnut aika

  Lapsena sitä aina marisi, ettei ole mitään tekemistä. Aika kävi pitkäksi ilman mielekästä puuhaa, ja päivät tuntuivat välillä loputtoman pitkiltä.

  Toista se on nyt aikuisena. Varsinkin näin joulun alla tuntuu, ettei aika riitä mihinkään. Minulla on vapaa-aikaa luultavasti paljon enemmän kuin muilla tämän ikäisillä jo senkin takia, ettei minun päivästäni kulu minuuttiakaan työmatkoihin, mutta silti aika ei tunnu koskaan riittävän niihin asioihin, mitä haluaisin tehdä. Kuka sen kaiken ajan mahtaa varastaa?

  Tuntuu jotenkin omituiselta ajatellakin, että jouluaatto on jo ovella. Joulumielestä ei ole vielä tietoakaan, vaan minua lähinnä väsyttää. Huomenna on tehtävä vielä viimeisiä jouluostoksia, ja sitten voi loma alkaa.

  Väsyttää.

  Kommentteja: 1

   

  Kommentteja:

  Inka:
  20.12.2007, 23.47

  En ihan oikeasti ymmärrä, missä välissä ns. normaaleissa päivätöissä käyvät ihmiset hoitavat jouluvalmistelut, perheen kanssa olemisen ja kaiken sen muun häslingin, mitä elämään kuuluu. Minulla on ilo ja onni voida järjestää suurin osa työnteostani ihan oman aikatauluni mukaan, mutta käytännössä kaikki keskittymistä vaativa on parasta tehdä jälkikasvun nukkuessa. Nytkin pitäisi mennä lukemaan vedosta, mutta taidan sen sijaan mennä nukkumaan univelkoja. Rauhallisia ja riittoisia yöunia sinullekin!

  Missähän vaiheessa joulumieltä voi ostaa postimyynnistä? Sille löytyisi markkinoita.

  Jätä kommentti