Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Julkkisbongari

  Minä en koskaan bongaa julkkiksia – en turhia enkä vähemmän turhia. Joko en yksinkertaisesti tunnista ihmisiä tai sitten en huomaa. Luultavasti yleensä jälkimmäistä. Pääkaupunkiseudulla jo toistakymmentä vuotta asunut ystäväni on kaupungilla kulkiessamme ehtinyt osoittaa minulle vuosien varrella monta julkkista: Katri Helenan, Mette Mannosen, BB-Pertun (vai mikä se taas olikin), Matti Vanhasen… Markus Kajo on neuvonut minua kirjakaupassa, enkä silloinkaan heti hoksannut, kenestä oli kyse.

  Mutta tänäänpä minä bongasin julkkiksen. Ihan itse! Ja tunnistin heti!

  Kristian Meurman tuli minua vastaan Tapiolan Stockmannilla. Olen vieläkin ihan täpinöissäni. En siksi, että olisin erityisemmin innostunut Kristian Meurmanista, vana siksi, että kerrankin tunnistin jonkun julkkiksen ihan itse.

  Vähänkö olen hyvä!

  ***

  Kristian Meurmanin bongaamisen jälkeen päivä jatkuikin vähän heikommin. Kotiin tultuani totesin, että olo oli jotenkin epämääräisen huono. Menin pitkäkseni ja tajusin sydämeni lyövän ihan miten sattuu. Muljahtelu on jatkunut jo monta tuntia ja aiheuttanut siinä ajassa myös hillittömän Nasu-paniikkiahdistuksen. Kuulemma tämä on aika normaalia, ainakin jos äiti-puhelinlääkäriin on uskomista.

  Ja silti minä olen ahdistunut. Ehkäpä minä soitan huomenna terveyskeskukseen.

  Kommentteja: 5

   

  Kommentteja:

  MinnaS:
  26.11.2007, 22.30

  Mulla on vähän sama vika, en koskaan tunnista julkkiksia. Siksi olenkin edelleen ylpeä siitä, että kerran vuosia sitten tunnistin Jörn Donnerin, kun hän oli laskeutumassa edeskuntatalon rappusia… :D

  Pape:
  27.11.2007, 11.13

  Mie annan sulle diagnoosin muljuiluun. Jos oot syöny antibiootteja niin nyt on aika hoitaa vatsaa. Vatsahapot kiusii sydäntä…

  Outi:
  27.11.2007, 11.24

  MinnaS, kiva etten ole ainoa sokea ;)

  Pape, olikos tuo nyt ihan kokemuksen ääntä vai köökkipsykologiaa? :)

  Pape:
  27.11.2007, 11.28

  Voin kertoa, että viiden vuoden tuhansien päivittäisten muljuilujen jälkeen tämä oli sitä kokemusta :) Kumpa olisi heti tajunnut, niin olisi jääny monet panikoinnit väliin.

  Ensiavuksi muljuiluun hörppää samarinia, sitten sen tietää.

  Outi:
  27.11.2007, 11.42

  All right, samarinit lainattu alakerrasta!

  Jätä kommentti