Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Blogger’s block

  Mitä pitempään on kirjoittamatta, sitä hankalampaa on taas kirjoittaa jostain. Tuntuu, että jos on 10 vuorokautta hiljaa, pitäisi sen jälkeen olla joku ihan kunnollinen syy kirjoittaa. Kyllä, minä ajattelen ihan liikaa.

  Mietin, pitäisikö aloittaa oma laiha versio NaNoWriMo:sta ja pyrkiä marraskuun ajan bloggaamaan joka päivä jotakin. Pakkokirjoittamisella voisi ehkä päästä eroon tästä writ blogger’s blockista. Todennäköisesti saisin aikaan kolmekymmentä tyhjänpäiväistä merkintää, mutta ainakin pysyisi kirjoitusvire yllä. Ehkä.

  En halua tänne bloggaamisesta luopuakaan, mutta jostain syystä nykyään on paljon helpompaa kirjoittaa harrasteblogeihin (eli Helmettiin ja Kuvat kortilla -blogiin) kuin tänne Naamioiden taakse. Kieltäydyn uskomasta, että elämäni olisi niin tylsää, ettei siitä keksisi mitään kirjoittamista.

  Viime aikoina olo on kyllä ollut aika penseä ja ”tukkoinen”. Pikku flunssailun ja lämpöilyn vuoksi en ole käynyt lenkkeilemässä säännöllisesti, ja se tuntuu olossa yllättävän selkeästi. Vähentynyt päivänvalo ja lisääntynyt sään harmaus yhdessä lenkkeilemättömyyden kanssa saavat aikaan sen, että koko ajan väsyttää. Aamuisin on vaikea päästä sängystä ylös ja töihin, ja koko aamupäivä menee yleensä haukotellen. Tympeää.

  Tämä pääkaupunkiseudun viides vuodenaika on kyllä masentavuuden huippu. Nyt ei mikään piristäisi yhtä paljon kuin se, että aamulla herätessään näkisi ulkona kymmenen sentin lumikerroksen, joka valaisisi koko tienoon. Mutta ei. Tätä mustanharmaata välikautta jatkuu aiempien vuosien kokemusten perusteella vielä ainakin puolitoista kuukautta. Jippii.

  Kommentteja: 4

   

  Kommentteja:

  Pare:
  28.10.2007, 15.35

  Tuu kylään!

  Ei niin, että meilläkään olis sen virkeämpää, tai kauniimpi näköala ikkunoista, mutta voidaan keittää vaikka kahvit ja puhua höpöjä.

  Inka:
  28.10.2007, 17.01

  Allekirjoitan tuon, että väsyttää! Paljon paikkaisi, jos ehtisi edes parina yönä nukkumaan täyden yön :(.

  Olen myös miettinyt, että tarvitsisin jotain kirjoittamiseen aktivoivaa (josko minulle bloggaaminen on se aktivointikeino ja kirjalliset ambitiot toisaalla). Kyllä virettä parantaisi, jos vaikkapa kuukauden ajan bloggaisin joka päivä. Minua ei taida vaivata kirjoittamisblokki vaan kirjoittamisapatia. En osaa päättää, mistä päin aloittaisin maailman kirjoittamisen. Vai ratkeaisikohan sekin, jos univelat olisi kuitattu?

  Mikko:
  29.10.2007, 13.10

  Meillä on ristimme naamionainen.

  Syksy on masentavaa;sairasteleva totuudenetsijäkään ei tiedä kuinka paljon tiimalasissa on aikaa jäljellä vai kolkuttaako Noutaja jo porstuassa?

  Halloweenistakaan ei taida olla apua ahdistuneelle.Potter-peijaisia ja kaikenkarvaisia Amerikan tuliaisia tyrkytetään syysuupuneelle masennuslääkkeeksi. Ja unihäiriöiset syntiset – jotka pörräävät arkenakin usein yömyöhään lähiökapakassa ja huutavat kauppojen sunnuntaiaukioloja vapaaksi – aivan unohtavat kuoleman voittajan, elävän Jeesuksen.

  Risti on muuten vahva symboli kuoleman ja katoavaisuuden maailmassa.
  Popparin tai pissistytön navan päällä roikkuu kymmensenttinen,musta risti.
  Ja tuossa, hiljaisen ,uskovaisen naapuritytön kaulassa näkyy rippilahjaksi saatu pieni,kultainen risti.

  Näemmekö toisessa näistä toteutuvaksi Raamatun ilmoituksen:”Sillä Saatana pukeutuu valkeuden enkeliksi,ja eksyttää,jos mahdollista,valitutkin”.

  Abdullah Al-Bulla:
  6.11.2007, 11.36

  Ö–öö, mitä ne pääkaupunkiseudun muut vuodenajat on, jos loka-tammikuun paskaloska on yksi?

  Muistan kesistä vain monsuunisateet.

  Jätä kommentti