Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Hölkkäparhautta

  Olen rakastunut uusiin Asicseihini. En ole koskaan pitänyt juoksemisesta, mutta nyt minua on purrut hölkkäkärpänen. Kunnon juoksukengissä askel on kevyt ja juoksu kulkee. Totesin viime viikolla hyvin hämmästyneenä, että olin jaksanut hölkätä kokonaiset viisi kilometriä, mikä meikäläisen kaltaiselle sohvaperunalle on käsittämättömän hieno saavutus. Olin tikahtua ylpeyteen.

  Vähänkö olen kova jätkä!

  Hölkkäämisessä on muuten muitakin hyviä puolia kuin ulkoilu ja kunnon kohoaminen: se on erinomainen tapa viettää aikaa ihanan aviomiehen kanssa. Lenkin aikana ehtii jutella monenmoisista asioista, eikä lähellä ole tietokoneita tai televisiota häiritsemässä. Jei!

  Kommentteja: 7

   

  Kommentteja:

  Mikko:
  28.8.2007, 13.13

  Hiki virratkoon naamionainen!
  Toki laatulenkkarit ovat välttämättömät kun kohennan katoavan savimajani ohikiitävää pysyvyyttä.

  Asioilla on tärkeysjärjestyksensä. Eli arvostamani Raamatun Paavalin sanoin:”Ruumiillisesta harjoituksesta on hyötyä vain vähään,mutta jumalisuudesta on hyötyä kaikkeen ,koska sillä on elämän lupaus,sekä nykyisen että tulevaisen”.1 Tim. 4.8.

  Toisaalta huomionarvoinen näkökohta on myös mm. Eleanor Rooseveltin mietelmä:

  – Nainen on kuin teepussi.Koskaan ei tiedä miten vahva hän on,ennenkuin hän joutuu kuumaan veteen.

  A-J:
  29.8.2007, 11.21

  Mulla on tuolla eteisessä yhdet puhkijuostut Asicsin Trainer seiskat ja yhdet muutaman sata km nähneet kasit. Käsittämättömän hyviä tossuja. Kestäviäkin. Seiskatkin käy vielä kävelylenkeillä ihan OK.

  e:
  4.9.2007, 2.26

  Ai ai, jaksaisikin itse liikkua aktiivisesti. Surettaa melkeinpä todeta että aktiiviliikunnan määräksi viime kesältä jäi viikon verran loma pohjoisessa jolloin jaksoin käydä viitisen iltaa juoksemassa ja hieman kuntoilemassa, voisi nyt olla syytä ottaa niskasta kiinni itseä ja panostaa lievään liikuntaan – yleiskunto kunnossa auttaisi varmasti mielialoihinkin ja olotiloihin.

  – e
  http://blog.whodat.biz

  Peggy G.:
  6.9.2007, 12.11

  Huh, minulle ei varmaan ole vielä tehtykään sellaisia lenkkareita, joilla pystyisin juoksemaan 5 km.. ! -Meillä muuten Siippanen sanoo, että juoksu on tekniikkalaji. Oletko samaa mieltä?

  Onnea muuten roppakaupalla aviosäätyyn astumisen johdosta!

  Outi:
  6.9.2007, 23.07

  Jaa-a. Saattaapa tuo olla tekniikkalajikin, mene ja tiedä. Kaiken avain on kuitenkin se ymmärrys, että hölkkä on hölkkää vaikka vauhti olisi hidastakin. Minä en siis missään nimessä juossut tuota viittä kilometriä erityisen nopeasti, mutta kuitenkin :D

  A-J, muistaakseni mulla on Asics Gel Kayanot (oisko Gel Kayano 13?), jotka on varmaan aloittelevalle hölkkääjälle melkein turhankin hyvät kengät, mutta ainakin niissä on pahuksen hyvä juosta :)

  Peggy G.:
  6.9.2007, 23.22

  Niin, ehkä sitä tulee suhtauduttua vähän turhan ryppyotsaisesti juoksemiseen.. vauhdin pitäisi muka olla niin kauhean luja.. ja sitten masentuu, kun ei jaksa!

  A-J:
  7.9.2007, 19.16

  Outi, ihminen ei voi ostaa liian hyviä juoksukenkiä. :) Kayanot on kai vähän vielä Trainereita kalliimmat ja paremmalla vaimennuksella, mutta Trainerit lienee kaikkein keveimmät Asicset. Omat lenkit on tänä vuonna jääneet sinne 5-7km väliin, mutta yhden kympin lenkin juoksen jossain vaiheessa vielä. Oma ennätys (matkana) on 22,5km hölkkä. Polvet ei nykyään tahdo kestää yli kymppiä. Kovin lujaa en minäkään juokse. 5-7min. / km vauhtia.

  Jätä kommentti