Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • ”You ought to give me wedding rings…”

  Eilinen vierähti toisten häähumua todistaessa. Oli oikeastaan oikein mukavaa näin pian omien häiden jälkeen päästä osalliseksi toisten hääjuhlasta, joka poikkesi täysin omastamme. Eilen oli tarjolla ihan kunnon suomalaiset kesähäät kaikilla mausteilla: mukavia ihmisiä, hyvää ruokaa, runsain määrin skumppaa ja muita alkoholipitoisia nesteitä, tanssia ja laulua, hempeilyä ja pussailua.

  Vaikka häissä oli hauskaa ja tunsin ehkä pientä haikeuttakin siitä, että itse en tule tuon kaltaisia häitä koskaan kokemaan – morsiamena siis -, eilinen kyllä sai minut tuntemaan, että olimme tehneet oikean ratkaisun mennessämme naimisiin hyvin pienimuotoisesti.

  Vaan miksi suomalaisissa kesähäissä ja häissä ylipäänsäkin tanssitaan pääasiassa hirveän alakuloisia ja mollivoittoisia tansseja (Kultainen nuoruus, anyone?)? Sitä ihmettelin eilen, enkä ensimmäistä kertaa – tuskin myöskään viimeistä. Kun kyseessä on kuitenkin suuren ilon juhla, eivätkö myös valssit voisi olla iloisempia?

  Musiikillisesti parasta antia eilisissä häissä oli kappale Book of Love, jonka hääparin ystävät esittivät kitaran kera osana vihkitoimitusta. Meinasi tulla itku tällaisella kyynisemmälläkin ihmisellä (millä?). En löytänyt tarjolle kappaleen alkuperäisversiota, mutta sangen mainion ja kauniisti lauletun cover-version, jonka esittäjät ovat ilmeisesti ihan tavallisia kaduntallaajia.

  Olkaapas hyvät:

  Kommentteja: 4

   

  Kommentteja:

  Sister Bliss:
  19.8.2007, 20.16

  Tuosta kappaleesta (ei Kultaisesta nuoruudesta, huh!) saan aina väristyksiä! Se on upea ja liittyy tosi tunnepitoiseen osaan elämääni.
  Aika hieno esitys oli varmaankin siellä häissä!

  Outi:
  20.8.2007, 9.43

  Mulle tuo kappale ei itse asiassa ollut entuudestaan tuttu, joten piti kotona googlata sanoja, että selvisi, mikä kappale oli kyseessä ;) Hyvä että löytyi – tykästyin kovasti!

  Johannes:
  21.8.2007, 12.42

  Olin tuossa juhlavissa (Tähän asti tuttavani ovat menneet naimisiin hyvin pienimuotoisin juhlallisuuksin) juhannushäissä ja siellä kylläkin oli duurivoittoisia kappaleita tarjolla, johtuneeko siitä että pariskunta oli suomenruotsalainen?

  Maria:
  26.8.2007, 21.38

  Jos haikeus siita, ettet ole ollut isoissa haissa morsiamena, niin mika ei esta jarjestamasta avioliiton uudelleensiunastusta, jolloin saa tavallaan olla taas morsiamena. Ja niitahan voi pitaa vaikka joka vuosi, joskin yleensa kai niita pidetaan esim. 10. haapaivan kohdalla jne.

  Jätä kommentti