Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Itkupilli

  En tiedä, olenko jotenkin epänormaali, mutta tänään itkettää kaikki. Ja se on sikäli käsittämätöntä, että olen maailman onnellisin ihminen tällä hetkellä. Kaikki kiire ja stressi ilmeisesti vaativat nyt veronsa?

  Eilinen oli ihana, täydellinen päivä, ja silti siihen sisältyi haikeuttakin: yhteen päivään mahtui niin monta kohtaamista, mutta kaikki rakkaat ihmiset piti jo illalla hyvästellä (paitsi Janne, jonka viereen sai mennä nukkumaan, ja alakerran väki, jota onneksi näkee kuta kuinkin päivittäin).

  Jannen perhe on Parhautta. En osaa edes sanoin kuvata, miten kiitollinen olen siitä, että nuo ihmiset ovat nyt osa perhettäni. Enkä tajunnut kiittää heitä eilen siitä, miten lämpimästi minut otettiin vastaan alun alkaenkin (tosin tuskin olisin itkemättä osannutkaan).

  Kiitos, anoppi ja appiukko. Kiitos, langot & kälyt perheineen. Kiitos, anopin sisko.
  Ja kiitos tietysti myös omalle perheelle – olette Valtavan Rakkaita.
  (JA TAAS MINÄ ITKEN! Jo nyt on HEMMETTI!)

  Kommentteja: 2

   

  Kommentteja:

  tuija:
  13.8.2007, 22.59

  Onnea! Uusi sukunimikin on pävittynyt Helmettiin!Ps Onko muuta syytä väsymiseen kuin häästressi? Minä myös toista kertaa naimisissa. T tuija/thuja

  Outi:
  13.8.2007, 23.38

  Kiitos!

  Eipä siihen varmaankaan Ropeconin ja häiden ohella muita syitä ollut, mutta niissä oli taatusti tarpeeksi. Nyt alkaa olla selkeästi parempi fiilis, kun on saanut edes yhden yön nukkua niin pitkään kuin nukutti :D

  Jätä kommentti