Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Haircut

  Oih, mikä päivä.

  Varhain aamulla näin unta, jossa harrastin.. hm, sopimattomuuksia agentti Gideonin* kanssa. Kyllä, äijä on viiden- ja kuudenkympin puolivälissä, mutta uni oli silti ehdottomasti mmmm eikä ewwww.

  Päivällä vietimme muutaman nautinnollisen tunnin Linnanmäellä. Kävimme muutamassa kieputtimessa, mutta enimmäkseen lähinnä kuljeskelimme ja nautimme auringonpaisteesta ja vapaapäivästä. Ihanaa ja ah niin rentouttavaa!

  Linnanmäeltä siirryimme Weeruskaan, joka tosin oli siinä määrin täynnä, että jouduimme syömään pubin puolella. Siinä ei olisi sinänsä ollut mitään vikaa, mutta koska oli sunnuntai, pubin puolella pauhasi Formula 1 -lähetys. Ruoka oli joka tapauksessa hyvää ja seuralainen paras mahdollinen, joten eipä ole pahemmin valittamista.

  Ruoan jälkeen kävimme Espalla jäätelöllä, ja sitten oli aika siirtyä elokuvateatteriin. The Simpsons Movie oli vallan viihdyttävä ja seurana ollutta kaveripariskuntaa oli todella mukava nähdä pitkästä aikaa. Arvostin!

  Kotiin palattuamme lähdimme saman tien lenkille lämpimään kesäiltaan. Yllätin itseni todella positiivisesti jaksamalla juosta puolisen tuntia – hitaasti, mutta silti. Tiedän sen olevan kieroutunutta, mutta jokin osa minusta nauttii hölkkäämisestä. Harkitsen jopa kunnon juoksukenkien hankkimista!

  Lenkin jälkeen suihkuun ja suihkun jälkeen sohvalle telkkarin ääreen jääkylmän Pepsi Maxin kanssa.

  Lisää tällaisia päiviä.


  * siis nimenomaan agentti Gideonin, en Mandy Patinkinin.

  Kommentteja: 1

   

  Kommentteja:

  Pia:
  6.8.2007, 9.30

  Mun mielestä juokseminen on hauskaa. Ei oo aina ollut näin mutta ostin alkukesäällä kunnon juoksukengät ja nyt saan aina silloin tällöin semmonen tunne että on pakko päästä juoksemaan. Se on uus jutta mulle mutta niin kivaa

  Jätä kommentti