Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Rattoisaa

  Jaahas. Janne kadotti SIM-korttinsa, keittiön kaapissa oli toukkia* ja meikäläisen tietokone taisi vaihteeksi levitä.

  Tiedossa on ilmeisesti rattoisa viikonloppu.
  Masentaa.


  * Arvatkaapa vain, millaisen paskahalvauksen sain niistä toukista! Ainoa hyvä puoli koko asiassa on se, että kuiva-ainekaapissa on kerrankin tilaa, kun kaikki vähänkin arveluttava sai lähteä…

  Kommentteja: 5

   

  Kommentteja:

  Cattleya:
  4.8.2007, 9.47

  Kesällä sisällä pörrää kaikenlaista öttiäistä, mutta tajusin hiljakkoin, että osa noista mönkijöistä ei aio siirtyä takaisin pihalle vaan viihtyy kuiva-aineissa. Täytyy varmaan täälläkin tehdä täystyhjennys :S.

  Jane:
  4.8.2007, 14.45

  Minä tein tuon muutama vuosi sitten. Heitin kaikki pois mitkä ei olleet avaamattomissa muovipusseissa, avaamattomiin pahvipakkauksiin ne nimittäin kyllä löysi tiensä. Inhottavia ötököitä, toivottavasti pääsette niistä kerralla eroon.

  Outi:
  5.8.2007, 23.59

  Meinaa kyllä järki lähteä noiden öttiäisten kanssa – ensin tuli hiiren ruoan kylkiäisinä ne pienet mustat kuoriaiset, ja nyt oli sitten noita ihmeen toukkiakin. :( Toivottavasti molemmista päästään eroon jossain vaiheessa!

  Mustat kuoriaiset ovat onneksi jo vähän harvinaisempi näky, mutta kyllä niitä silti säännöllisesti joutuu tappamaan edelleen. Toukista toivottavasti päästiin kertaheitolla.

  Anne:
  6.8.2007, 1.21

  Ootko määrittäny tarkemmin, että minkä ötökän toukkia ne on?
  Opiskeluaikaan asuin yhessä vaiheessa semmoisessa 50-v vanhassa kerrostalossa, jossa oli sokeritoukkia. Yllätyshyökkäykset kylppäriin niiden tappamiseksi oli oikeestaan ihan jänniä, mutta siinä vaiheessa kun niitä löyty ruokakaapista, niin meenasi huumori loppua. Ei siinä oikein auttanu kuin sopeutua ja säilyttää kaikki jauhot sun muut suljettavissa muovipurkeissa.
  Mutta tsemppiä sen ötökkä invaasioon selvittelyyn. Onneksi nuo yleensä kuitenkin ovat melko vaarattomia eivätkä levitä mitään karmeita tauteja…

  Outi:
  6.8.2007, 9.25

  Meillä on sokeritoukkia kylppärissä, tai ainakin oli aiemmin, nyt ei ole näkynyt (jätettiin myrkkysirotteet lattialle loman ajaksi)… eikä ne keittiön kaapissa olleet tyypit näyttäneet samalta. Sokeritoukat ovat sellaisia hopeahohtoisia takapäästään suippoja, ruokakaapin toukat olivat vaaleita ja niissä oli vähän ruskehtavaa. Ick.

  Jätä kommentti