Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Britain’s got talent

  Holy crap. Kaveri sai vielä kolmannellakin katselukerralla ihon kananlihalle. Kuka olisi uskonut?

  Kommentteja: 14

   

  Kommentteja:

  Janne:
  15.6.2007, 15.38

  Eikä tämäkään ole ihan huono.

  sea:
  15.6.2007, 21.29

  Oho! Tuli ihan mieleen se pari (?) vuotta sitten American Idolissa ollut tyttö joka oli pukeutunut kirjavan raidallisiin vaatteisiin, mutta voi jestas kun se avasi suunsa ja alkoi vetämään Phantom of the Operaa! Harmi, että tippui myöhemmin kisassa kun ei muut musiikkityylit toimineen äänelle. Piti oikein kaivaa se esiin… :D

  Outi:
  15.6.2007, 23.26

  Olipas pikkutytöllä hieno ääni, samoin tuolla Phantom of the Opera -neitosella. Vaatteet olivat tosin aika kauheat :D

  Johannes:
  16.6.2007, 2.34

  Ei hullumpi, kouluttamalla tuosta kaverista voisi vielä saada laulajan, mutta epäilen ettei kuitenkaan oopperalaulajaa, ooppera nimittäin vaati aika perkeleen paljon laulajalta.

  Vertaa vaikkapa
  tuohon, Placidolla tosin on hivenen mahtipontisempi orkesteri takanaan, mutta niin on äänikin omaa luokkaansa.

  Johannes:
  16.6.2007, 2.40

  Siis en halua lyödä kaveria, verrattuna vaikka kuinka moneen muuhun on tossa kaverissa ääntä ja lahjakkuutta, mutta koska satun pitämään Placidon versiosta ja kuuntelen sitä (Ja muutenkin oopperaa, punkkarikin voi pitää oopperasta, tuosta rahvaan huvista) vähän väliä niin en voinut olla vertaamatta häntä Placidoon. Olemma pahoillani.

  The beast it cometh « Oli sitten pakko koskea kun kiellettiin:
  16.6.2007, 5.01

  […] ssa ei ole yhtään kultturellia luunsirua, enintään kulttutrollista. Kommentoituani nyt Naamioiden takana blogissa Paul Pottsia, niin lienee aika paljastaa paheeni. Minun paheeni on ooppera (Enk […]

  Outi:
  16.6.2007, 12.37

  Toki Placido Domingon ääni on ihan omaa luokkaansa (Domingo on muuten oma suosikkini Carreras / Domingo / Pavarotti -kolmikosta, vaikka omalla tavallaan Pavarotin ääni on kirkkaudessaan vertaansa vailla), mutta kyllä tuo Paul Potts on täysin kouluttamattomaksi laulajaksi mitä melkoisin löytyö, josta voi tulla vielä paljonkin, kunhan saa ammattilaisen opettamaan. :)

  Eufemia:
  16.6.2007, 15.43

  Ei hän ole täysin kouluttamaton: http://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Potts

  Kriisi:
  16.6.2007, 17.51

  Teknisesti siitä kolmikosta Pavarotti tosin on se paras. Carreras on epämusikaalisin ja Domingo etsii liian usein ääniä liukumalla kuin Eino Grön konsanaan.

  Ihan kiva toi Potts, mutta kun mulle on olemassa vain Pavarottin Nessun Dorma, niin… :-)

  Outi:
  16.6.2007, 18.18

  Kas, kiitos linkistä Eufemia. Näkyy olevan jonkin verran sentään opiskelua Pottsilla takanaan. Mutta hienosti kyllä laulaa.

  Carrerasista en itse kauheasti perusta, kun jotenkin herran laulutyyli tuntuu aina olevan sellaista ”huhkun ja puhkun ja puhallan talosi nurin” -meininkiä. Välillä tuntuu, kuin Carreras yrittäisi sillä puhkumisella ja mahtipontisuudella kompensoida pientä kokoaan ;)

  Teknisesti Pavarotti on paras, mutta Domingossa on jotain, mikä saa minut pitämään hänestä eniten. :)

  Johannes:
  18.6.2007, 15.16

  Olemma samaa mieltä Outin kanssa, minäkin pidän Pavarottia enemmän Domingosta.

  piua:
  18.6.2007, 17.41

  Hui! Mahtava ääni ja hienoa kattoa kuinka raatikin oli ihan suu auki äimän käkenä! Itsellä tuli itku tuon ekan viedeonpätkän lopussa. Uijui… Kyllä oopperassa on potkua.

  Kiitos tästä linkistä, en ois ikinä ite eksyny kattomaan moisia YouTubessa:)

  JoeCool:
  21.6.2007, 18.56

  Mikä esitys ja video! Asetelma on todella mielenkiintoinen. Kaveri tulee hivenen resuisena ja anteeksi pyytävän oloisena lavalle ja sanoo laulavansa oopperaa. Vahinko tai sitten Paulilla on loistava draaman taju. Koko sali odottaa jotain säälittävää floppia. Kaveri potkii persuuksille kaikkia, mutta nöyrällä tavalla ilman mitään uhoa.

  Paulin laulussa on mieletön lataus, kaikki kasvojen eleet, liikkeet, silmät ja lopun raskas huokaus esityksen päätteeksi tekee tästä käsin kosketeltavan, iholle tulevan esityksen.

  Kuinkahan usein näkee vaivaantuneen yleisön muuttuvan epäuskosta hämmennykseen ja lopulta haltioituneeseen ihastukseen?

  Tietojen kaivelun jälkeen löytyi kaverin taustasta harjoittelua, mutta ei kukaan laula tuolla tavalla ilman treeniä. Silti kaverin tausta paljastaa Paulin olevan vielä amatööri ammattilaisten rinnalla. Originally Posted by http://www.youtube.com/watch?v=1k08yxu57NA
  For all those that seem to think Paul is a pro in disguise, please realise the following.
  – Bath Opera is an amateur opera company staging a small number of productions a few times each year.
  – Paul has performed in just 4 four productions with this company
  – Paul has attended some masterclasses in Italy. These courses are designed for talented amateurs. All of these are paid for by those attending.
  – A few masterclasses, even one with the great man do not constitute ”a formal opera training” by any stretch of the imagination.
  – Professional opera singers earn their living by treading the boards night after night week-in week-out, year after year with professional opera companies.
  – Paul, has never earned a single penny from opera performance, other than winning a tv talent show in 1999 – the winnings funding masterclasses.
  – Paul has not performed since 2003.
  – He is not a professional opera singer pretending to be a mobile phone sales man, but rather he is a mobile phone salesman aspiring to be an opera singer.
  – An operatic voice IS a trained voice.

  Tuossa nuo oli niin lyhyesti kerrottu, että lainasin suoraan. Paul Potts on todellakin lahjakas laulaja todella kauniilla äänellä. Hänellä on ollut jokin umpilisäkesairaus, kasvain leikattu ja ollut vakavassa moottoripyörä onnettomuudessa, josta kesti kaksi vuotta toipua. Vuosiin ei ole kukaan opettaja treenannut häntä.

  Potts ei ole Domingo mutta voittonsa ansainnut. Kunhan kaverin pää ei menisi sekaisin ja saisi aikaa treenata huippuohjauksessa.

  Jätä kommentti