Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Melkein julkkis kuntoilee

  Kunto nousee kohisten, toivoakseni.

  Janne osti minulle syntymäpäivälahjaksi sykemittarin, kun olin jo vuoden verran ehtinyt kadehtia hänen mittariaan. Mittarilla tehtävä kuntotesti paljasti karun totuuden: en ole vain rapakunnossa, vaan todella, todella rapakunnossa. Hapenottokykyni arvosana oli ”very low” – kaukana keskiarvojen alapuolella.

  Tuomiosta tyrmistyneenä olen nyt yrittänyt lenkkeillä kolmesti viikossa uuden mittarini kanssa. Ensimmäisillä kerroilla tuntui siltä, että ihan just kohta kuolo korjaa, mutta nyt parin viikon jälkeen touhu alkaa tuntua jopa jollain kieroutuneella tavalla mukavalta. Tavoitteena on syksyyn mennessä saada hapenottokyky keskivertotasolle. Jos tätä tahtia jatkan, se ei ole lainkaan mahdoton tavoite.

  Viikko on ollut sikäli ihmeellinen, että sain yhteydenoton ystävältä kaukaa vuosien takaa. Hän on ollut silloin tällöin ajatuksissani ja olen Jannellekin muutaman kerran puhunut hänestä, mutta niin paljon en itsestäni missään vaiheessa saanut irti, että olisin ruvennut selvittämään yhteystietoja.

  Maanantaina puhelin soi siis ihan yllättäen ja kuulin tutun äänen, mikä oli mahdottoman mukavaa. Kyseinen ystävä tosin soitteli työasioissa, mutta kaikkea muutakin ehdimme puhelimessa turista. Näihin työasioihin liittyen voivat tarkkasilmäiset kaakkoissuomalaiset bongata minut ensi viikolla eräästä lehdestä, missä pienessä haastattelussa onnistun vaikuttamaan vielä tavallistakin kajahtaneemmalta.

  Kommentteja: 7

   

  Kommentteja:

  Aquila:
  1.6.2007, 18.34

  Minkä merkkinen sykemittari on kyseessä? Himottaisi myös ostaa sellainen niin saisi jonkun ”tsemppaajan” tähän liikuntaharrastukseen. Kuulostaa hyvältä toiminnolta tuommoinen kuntotesti.

  Outi:
  1.6.2007, 18.53

  Jos nyt oikein tulkitsen, niin se on Polar F11. Tai niin ainakin käyttöohjeessa lukee :) Se kyllä tsemppaa kummasti, suosittelen!

  Janne:
  2.6.2007, 15.42

  Juu, on se se. Tarkat tuotetiedot löytyy Polarin sivuilta. Se on Polarin halvin malli, josta löytyy tuo kunto-ohjelma ja kuntotesti (Keeps-U-Fit ja OwnIndex).

  Janne:
  2.6.2007, 15.48

  Pah. p.o. ”Se on Polarin malleista halvin, josta löytyy…”

  Anu:
  3.6.2007, 12.05

  Jaahas! Kajahtanut kaakkoissuomalainen jää odottamaan haastattelun ilmestymistä, jospa sen bongaisin ;)

  ainaoikein:
  6.6.2007, 7.13

  Haa! Bongasin eilisestä lehdestä!

  Outi:
  6.6.2007, 10.02

  No hyvä että joku sentään :D

  Jätä kommentti