Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Paskan voimalla lenkille

  Minä vihaan konflikteja. On meinaan pahuksen epämiellyttävää, kun joku kaataa – vertauskuvallisesti – ämpärillisen paskaa niskaan. Mutta ei mitään niin huonoa, ettei jotain hyvääkin: moinen kauluksesta sisään kipattu ulostemäärä sai minut lähtemään tähänastisen sykemittariomistajuuteni parhaalle lenkille. Jalat olisivat kuljettaneet minua vaikka maailman tappiin asti, tai siltä ainakin tuntui. Askel rullasi hyvin ja lihakset tuntuivat vetreiltä ja lämpimiltä.

  Kevätillan kauneudessa oli aikaa tuulettaa ajatuksiaan. Mereltä tuuli kylmää ja kosteaa ilmaa, kun pistin töppöstä toisen eteen mittari ranteessa. Mietin, mitä voi tehdä tilanteessa, jossa toinen osapuoli on jo päättänyt, että olet väärässä ja huono ihminen, vaikka sanoisit mitä.

  Yhden vajaan tunnin lenkin aikana ehti hyvin löytää vastauksen: ei mitään. Kuulostelin ajatuksiani ja tuntemuksiani, ja totesin, että minun omatuntoni ei todellakaan kolkuta. Minä tiedän, etten tehnyt sitä, mistä minua haukuttiin, joten loppujen lopuksi on sama, vaikka kyseinen ihminen louskuttaisi koko loppukuukauden. Minä voin olla laiska, aikaansaamaton, tosikko, epävarma, liian herkkä ja ties mitä, mutta jos olen tehnyt virheen, pyrin sen kyllä sekä myöntämään että korjaamaan.

  Vaan en kyllä, piru vie, ala pyydellä anteeksi jotain, mitä en ole tehnyt.

  Kiitos kuitenkin paskasta. Minulla oli todella hyvä lenkki, jonka aikana tapasin oikein herttaisen vanhan rouvan ja hänen pienen mustan koiransa.

  Kommentteja: 3

   

  Kommentteja:

  santtu:
  16.5.2007, 15.31

  Eikös sitä sanota, että hajussa kasvaa ja voimistuu ;) Ei kaikesta höpöhöpöstä kannata välittää.

  Mikko:
  16.5.2007, 15.44

  Älä välitä tyttö.

  Ihmiset ovat usein sellaisia,ajattelemattomia ja täynnä levottomuutta ja tulevaisuuden pelkoa syntiensä tähden .

  Kuoleman ja katoavaisuuden keskellä elävä lähimmäinen löytää valitettavan harvoin etsimäänsä satumaata.Sitten omaa pahaa oloa puretaan miekanpistosanoilla ja käärmekielellä.

  Hienoa että sinulla on omatunto tallella.Kävin muutama päivä sitten Pietarissa,katulapsimatka Herramme asialla.

  Paskapuheista huolimatta sinä ja minä olemme hyväosaisia katujen kasvatteihin verrattuna.

  Siru:
  16.5.2007, 16.12

  Juuri noin, toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos! Ja kunto kasvaa kohisten… Kyllä omatuntosi osaa kertoa mikä on oikein ja mikä ei. Mikko on kyllä oikeassa, liian moni tuhlaa elämänsä riidan kylvämiseen ja pahan olon levittämiseen. Senkin ajan jos käyttäisi johonkin hyödylliseen, tämä maailma olisi edes hitusen parempi paikka elää meille kaikille.

  Jätä kommentti