Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Ollapa tuomari

  Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän minua rassaa tuo rapakon toisella puolella asuva kansa.

  Päivän Hesarissa on juttu amerikkalaisesta tuomarista, joka vaatii 65 miljoonan dollarin korvauksia pesulalta, joka kadotti parin tämän äijän housuja.

  65 miljoonaa dollaria.
  Kadonneista housuista.

  Kyseisen pesulan omistava perhe tarjosi kaltoin kohdellulle tuomarille jo 12 000 dollaria korvauksia, mutta ”henkisesti kärsinyt” tuomari ei katsonut tämän riittävän.

  Siis… voi… helvetti! (Anteeksi äiti, mutta olen niin kiukkuinen, että voimasanat ovat tarpeen.)

  Olisinpa minä se tuomari, joka saa päättää, millaiset korvaukset tämä kovia kokenut, housunsa menettänyt tuomariparka saa. Minä voisin myöntää hänelle seuraavat:
  – lujan potkun perseelle todellisuudentajun palauttamiseksi
  – kunnon sakot oikeusjärjestelmän käyttämisestä väärin mitä törkeimmällä tavalla
  – käskyn pyytää julkisesti anteeksi pesulan omistavalta perheeltä
  – uudet vastaavat housut pesulan omistajilta

  Kommentteja: 10

   

  Kommentteja:

  Janne:
  7.5.2007, 16.09

  Washington Postkertoo tarkemmin. Jopa jutun tuomari on vetänyt herneen nenään.

  Esimerkkinä: pesulassa mainostivat ”satisfaction guaranteed”, joten kun asiakas ei ollut tyytyväinen, kyseessä on selkeästi harhaanjohtava mainonta ja huijausyritys.

  Johannes:
  7.5.2007, 16.37

  mä…en…keksi…tähän…mitään…sanomista… (Pudistelee päätään)

  Janne:
  7.5.2007, 18.18

  Törmäsin Kari T:n blogissa lähinnä epätoivoa tuottavaan videoon…

  sade:
  7.5.2007, 18.47

  voi elämä

  Kari T:
  7.5.2007, 22.03

  Tämä on yksi osoitus amerikkalaisen oikeusjärjestelmän idiotismista. Jenkeissä jaetaan vuosittain ns. Stella Awards, jolla palkitaan räikempiä esimerkkejä oikeustapauksista. Vuoden 2006 palkitut löytyy osoitteesta http://www.stellaawards.com/2006.html.

  Minerva:
  8.5.2007, 22.14

  Ottaa tosi päähän lukea tuollaista. Ymmärrys hoi, äly jne….

  Mikko:
  9.5.2007, 14.24

  Tosi on .

  Nuo niljakkaat maammonankumartakjat syövät lesken leivän ja turmelevat orpojen osan ja pimentävät lastemme tulevaisuuden
  Sekä tuovat mieleen Fortumin johtajien optiorahastuksen .Sitähän katajainen kansa ihmetteli huuli pyöreänä . Ja heikkoudessaan sanoi kuten Raamatun Paavali :”Tahto minulla on hyvän tekemiseen mutta ei voimaa”.
  Herramme rauhaa sisar.

  Maria:
  11.5.2007, 1.33

  Tassa maassa asuu noin 300 miljoonaa ihmista. Siina porukassa on kaikenlaista sukankuluttajaa. Ajatelkaa mita Suomesta sanottaisiin, jos vaikkapa Pentti Linkolan jutut saisivat tilaa ulkomaiden medioissa tilaa.

  Totta tietysti etta oikeuslaitoksen toiminnassa USA:ssa on kaikensorttisia kupruja. Juuri tanaan lehdessa oli juttu nuoresta pariskunnasta, joka tuomittiin loppuiakseen vankilaan sen takia, etta he vegaaneina syottivat vauvalleen vain soijamaitoa ja omenamehua, ja vauva kuoli 6-viikkoisena aliravitsemukseen. Okei, rikollista alyttomyytta, mutta ei ehka loppuelaman tuomion vaarti.

  Samalla taas Suomessa esim. raiskaajien tuomiot ovat naurettavan lyhyita. Pari kuukautta tai vuosi linnaa, ja takaisin puistoihin metsastamaan. Jos juttu menee hovioikeuteen, niin ainakin Ita-Suomessa tuomiot tuppaavat vain lyhenemaan. Onko siinakaan ihmeesti jarkea?

  Noin yleensa ottaen karsastan itse USA:ssa asuvana yksisilmaista suhtautumista, on se sitten ihannointia tai vihaamista. Ennen muuta voimakkaiden mielipiteiden muodostaminen vain muutamien tiedonmurujen perusteella kertoo lahinna nurkkakuntaisuudesta.

  Outi:
  11.5.2007, 9.41

  No, en minä sitä sanokaan, että kaikki amerikkalaiset olisivat idiootteja. Surullinen totuus kuitenkin on se, että Yhdysvalloista kuuluu huomattavasti enemmän kaikenlaisia epämiellyttäviä asioita ja uutisia kuin ylipäänsä mitään positiivista. Oikeusjärjestelmästä saa useimmiten lukea asioita, jotka saavat koko systeemin näyttämään huonolta vitsiltä. Ja en edes sano tässä yhteydessä mitään siitä.. öh.. presidentin irvikuvasta.

  Samaa mieltä olen kyllä Marian kanssa siitä, että Suomessa esim. nimenomaan nuo raiskaustuomiot ovat todella surkean lyhyitä. :/

  Alia:
  24.5.2007, 18.35

  Joo, onhan se Yhdysvaltain oikeuslaitos eurooppalaisittain katsoen lähinnä huono vitsi. Vinkiksi, jos menette sinne, että älkää vaan lausuko vitsiä rajaviranomaisille älkääkä liikennepoliiseille. Suu suppuun ja ilmeet pois, kädet kylkien viereen selvästi näkyviin.

  Millasistahan housuista kehtais vaatia 65 miljoonan dollarin edestä korvausta?

  Jätä kommentti