Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Sohvaperunan onnea

  Tässä alkaa tulla sellainen tunne, että minä pidän kaikenlaisista jännityssarjoista ja FBI-jutuista*. Rupesin nimittäin laskeskelemaan, mitä kaikkea katson säännöllisesti televisiosta, ja listalla on melkoinen suora poliisi- ja rikossarjoja.

  Maanantait ovat tylsiä. Tiistaisin tulee Kadotettu (koukuttava) ja Pahuuden jäljillä (kliseinen mutta viihdyttävä, eikä minua haittaa yhtään se, että päähenkilö näyttää välillä ihan Andy Garcialta), keskiviikkoisin katson onnellisena CSI New Yorkia, torstaisin tulee Criminal Minds (jossa on iki-ihana Mandy Patinkin**), perjantaisin Ilman johtolankaa ja lauantaisin CSI Miami.

  En edes muista, milloin viimeksi televisiolla olisi ollut minulle yhtä paljon annettavaa kuin tänä keväänä.


  * säännön vahvistava poikkeus on 24 – harva sarja hypetyksineen on ärsyttänyt minua yhtä kovasti, ja sitä paitsi se ärsyttävä kellon plinkutus saa minut haluamaan heitellä painavia esineitä ympäriinsä.
  ** ”Hello. My name is Inigo Montoya. You killed my father. Prepare to die.”

  Kommentteja: 10

   

  Kommentteja:

  Peggy G.:
  29.4.2007, 2.44

  Hämmästyttävää. Töllötyslistani on tasan sama kuin sinulla. :) Aina sitä myöten, että itsekin inhoan sitä 24-sarjaa..

  santtu:
  29.4.2007, 11.13

  Minullakin sama lista, paitsi että siihen sisältyy myös 24 ;)

  Outi:
  29.4.2007, 11.48

  Haa, muitakin samanmielisiä ;) Tuossa oli tosin vain jännityssarjojen lista – totuuden nimissä on tunnustettava, että seuraan kyllä vielä muitakin sarjoja (onko minulla elämää?): uusi Teoria miehistä vaikuttaa lupaavalta, torstain ohjelmistoon palannut 4400 on seurantalistalla myös, perjantaina tulee upea Taisteluplaneetta Galactica ja sunnuntaisin Simpsonit ja Selviytyjät.

  Taivas, minä tosiaan olen sohvaperuna! Onneksi on digiboksi, jonka ansiosta ohjelmat saa katsoa silloin, kun siihen on mukavasti aikaa.

  Jenni:
  29.4.2007, 12.03

  Kuulosta ihan tutulta listalta lukuunottamatta ”Pahuuden jäljillä”. Meitä taitaa olla aika iso joukko ihmisiä jotka katsovat juuri näitä sarjoja. Sitten olisi tietysti vielä Pako joka on nyt tauolla, vähän samaan tyylilajiin kuuluu minusta sekin.

  Kriisi:
  29.4.2007, 19.09

  Hehee Princess Bride -sitaatti on sama mikä mulle tulee aina mieleen, kun pitää selittää jollekulle kuka on Mandy Patinkin. Tylsää vain on, että yllättävän harva on nähnyt Princess Briden, ja siinä sitten hölmistyneenä nörttinä yrittää keksiä jonkun muun…

  AnneKa:
  29.4.2007, 22.56

  Sama lista löytyy täältä. Ihan eka CSI oli mun ehdoton suosikki. Grissom oli jotenkin niin symppis älykkö. Harmi ettei enää tule :(

  Outi:
  30.4.2007, 0.22

  AnneKa, ei kai se kokonaan loppunut ole? Ainakin minä olen ollut siinä uskossa, että se on vain tauolla? Toivottavasti Vegasin poppoo palaa vielä ruutuun, sillä Grissom on myös meikäläisen suosikki (mmmm, ihana mies…)

  Pakoa seurasin jonkun aikaa, mutta sitten jotenkin väsähdin ja se jäi.

  Kriisi, _jokaisen_ pitäisi katsoa Princess Bride. Se on ihan huippu :D

  Ulla:
  30.4.2007, 0.29

  Minäkin olen aina katsonut hirveästi poliisisarjoja, mutta listasi ohjelmista en ole nähnyt yhtäkään. Täti on toista sukupolvea, sillä brittituotantoa sen olla pitää! Kova laki kyllä kelpaa ameriikoista. ;-)

  Peggy G.:
  30.4.2007, 0.54

  Galactica on myös aivan e h d o t o n !!!! Sen tullessa istumme töllöttimen ääressä niin Siippanen kuin minä! Vaikka tavallaan harmittaa kyllä, kun sarjassa ei ole käytetty alkuperäisen G:n musiikkia. Minusta se on jo vakava puute.

  Jani:
  30.4.2007, 20.04

  Minusta tuntuu että puhuit hiukan ristiin itsesi kanssa. Minäkään en paljon perusta 24:stä , mutta juuri sen minä noista mainituista mieltäisin eniten jännitykseksi. CSI:t ovat pikemminkin sellaista kevyellä whodunitilla höystettyä hömppää. :)

  Jätä kommentti