Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Elikkäkärsimys

  Televisio jäi auki viimeisen edes jotakuinkin kelvollisen ohjelman jälkeen, joten päädyin kuuntelemaan Voittopottia hopealankaa väännellessäni – kädet kun olivat täynnä ja kaukosäädin hieman liian kaukana.

  Kymmenessä minuutissa alkoi tuntua siltä, että hetkenä minä hyvänsä korvani alkavat vuotaa verta. Oletan, että juontajiksi valitaan tarkoituksella sellaisia ihmisiä, jotka osaavat puhua pelkkää puppaa noin kolmensadan sanan minuuttivauhtia ja joilla puhe ei katkea silloinkaan, kun ajatus on jo ajat sitten katkennut, mutta tämä kyseinen juontaja oli suorastaan harvinaisen raivostuttavaa kuultavaa.

  Kun kymmenen minuutin ajan kuulee juontajan käyttävän joka toisessa lauseessa sanaa ’elikkä’, joka kolmannessa lauseessa sanaa ’nytten’ ja joka neljännessä lauseessa sanaa ’enään’, alkaa olla melko kypsää kamaa.

  Onneksi tuota roskaa ei rahoiteta lupamaksuilla.

  Kommentteja: 4

   

  Kommentteja:

  sea:
  28.4.2007, 15.26

  Voittopotti on kyllä harvinaisen sanonko mitä. Menee ärsyttävyydessään jopa puhuva pää chattien ohi.

  LittleBigWoman:
  29.4.2007, 16.07

  Tollasten peli- ja chattijuontajien tarttee olla jollakin tavalla wannabeita tv-bisnekseen. Oon vaan miettinyt, että onko se oikeesti astinlauta uralla ylöspäin, vai sellanen ”meriitti”, että sen jälkeen voi kaiken toivon ns. kunnon tv-hommista heittää… Oon taipuvainen melkein kallistumaan tohon jälkimmäiseen, niin älyvapaita monet noista juontajista on, tai antaa ainakin sellasen kuvan ittestään.

  Siru:
  29.4.2007, 19.04

  Totanoin niinku, noi pissaliisat jotka näitä ns. viihdepläjäyksiä juontavat ovat niin kertakaikkisen rasittavia. Mietiskelin että taitavat olla niitä tyttöjä (onko siellä poikia juontamassa ollenkaan?) jotka eivät ole päässeet media-alaa opiskelemaan… Onnetonta wannabe-meininkiä yhdistettynä sekä surkeaan ääntämykseen – kuten hesalainen s-kirjain – että masentavan huonoon kielenkäyttöön. Eikä ne ruudulle ilmestyvät tekstarit ole sen parempia.

  Outi:
  30.4.2007, 0.25

  Kyllä kai se toisaalta on jonkinlainen meriittikin, että pystyy hölpöttämään taukoamatta puolitoista tuntia (vai kauanko se ohjelma nyt sitten kestääkin) edes suhteellisen luontevasti televisiokameran edessä. Vaan onhan se kyllä kamalaa katsottavaa.

  Tekstarichateissa olen joskus nähnyt miespuolisia juontajiakin, mutta noissa voittopotti-tyyppisissä kisoissa näkyy kyllä yleensä tyttösiä.

  Jätä kommentti