Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Iso ”buu” Kampille

  Suuriin kauppakeskuksiin kuuluu mielestäni olennaisena osana ilmaiset yleisövessat. Olen ollut ymmärtävinäni, että tämä on tavallinen käytäntö: kaikissa niissä kauppakeskuksissa, joissa pääkaupunkiseudulla usein vierailen, on ilmaiset vessat. Minusta se on vallan kohtuullista, kun ottaa huomioon, että yksi ihminen voi helposti yhden päivän aikana jättää rahaa viiteenkin eri liikkeeseen.

  Kampin keskus saa nyt minulta osakseen ison buuauksen, paljon sormien heristelyä ja yleistä paheksuntaa. Jostain syystä paikka nimittäin päätti muuttaa kaikki yleisövessansa maksullisiksi. Ei puhettakaan, että vessoihin pääsisi edes suht inhimillisellä summalla kuten kahdella- tai viidelläkymmenellä sentillä, vaan tarpeidensa tekemisestä pitää maksaa kokonainen euro.

  Kaikkein pahinta minusta kuitenkin on se, että vaikka vessat ovat nyt maksullisia, ei niitä vaivauduta hoitamaan kunnolla. Bussilaiturien lähellä olevassa toisen kerroksen naistenvessassa on jo varmaan vuoden ajan puuttunut parista kopista pyttyjen muovirenkaat. Kuka hitto haluaisi asioida moisella pytyllä? Luulisi, että tällaiset asiat voitaisiin korjata kuntoon, jos kerran kansa joutuu maksamaan vessavierailuistaan riistohintaa.

  Luulisi.

  Kommentteja: 10

   

  Kommentteja:

  Aaltoneito:
  21.4.2007, 17.37

  Kai olet jo pistänyt tulikivenkatkuista palautetta myös Kamppiin? Kyllä tuo on sellainen asia, josta voisi ihan oikeutetusti valittaa muuallakin kuin blogissa. ;)

  santtu:
  21.4.2007, 21.36

  No niinpä meilläkin Oulun Anttilassa nostettiin vessahinta näppärästi markasta euroon. Melko monta prosenttia tuli korotusta…

  EG:
  21.4.2007, 23.11

  Toisaalta noin pari viikkoa avaamisen jälkeen vessat ovat olleet sellaisessa kunnossa, ettei siellä kerta kaikkiaan ole viitsinyt käydä. Euro on ihan kauheasti, mutta siinä kunnossa kun ne Kampin vessat ovat olleet, ei niissä ole voinut käydä. Kauppakeskusta enemmän saa siis syyttä tyhmiä ihmisiä, jotka eivät selviydy edes vessakäynnistä ilman vahinkoja ympäristöönsä.

  Toisaalta Stoccan ja Sokoksen vessat ovat ihan hyvässä kunnossa, vaikka ovatkin ilmaisia.

  Outi:
  21.4.2007, 23.45

  En kyllä muista, että ne mitenkään erityisen siivottomat olisivat olleet, ne Kampin vessat. Ainakin ne kakkoskerroksen vessat, joita itse käytin, olivat yleensä ihan inhimillisessä kunnossa, vaikka ilmaiset olivatkin. Mutta siis, jos vessakäynti maksaa euron, niin hitto soikoon vessat saisivat olla myös siistit ja hyväkuntoiset. Aina tien päällä jaksaa ilahduttaa se, miten isot huoltoasemat pitävät nykyään hurjan hyvää huolta wc-tiloistaan, vaikka ne ovat AINA ilmaiset.

  kaisa-maisa:
  23.4.2007, 1.22

  Hehee. Lappeenrannassa onnistuin käymään yleisövessassa hintaan 0.2€, mutten tajunnut vetää sisään mennessäni sitä uloimmaista ovea heti kiinni. Pytyllä istuessani alkoi kuulua välioven takaa venäjänkielistä pospotusta, yhteensä 12 naista oli syöksähtänyt ”imussani” siihen yleisövessan käsienpesutilaan odottelemaan. On niillä varaa ostaa kultakaupat tyhjäksi, mutta ei varaa maksaa omasta vessakäynnistä. Näin meillä, ihan mukavaa.

  Minna:
  23.4.2007, 9.41

  Tehtäisiinkö sopimus, että aina päästetään ”imussamme” mahdollisimman monta ihmistä vessaan. Käytäntö leviää ja ennemmin tai myöhemmin joku tekee vastapalveluksen. Ja ihmisparkojen hädällä rahastajat jäävät nuolemaan näppejään!

  EG:
  23.4.2007, 13.46

  Mie kuljen siitä Kampin kautta jatkuvasti ja muistan kylä pariin otteeseen menneeni tennispalatsiin vessaan, kun juri sen 2. kerroksen vessat oli niin järjettömässä kunnossa. En viitsi näin vanhana enää edes yrittää toimittaa asioitani taiteillen ilman sitä rengasta paljasta posliinia vasten.

  Eurolla odotan tosiaan jo täysin siistiä vessaa ja kankaisia käsienkuivausliinoja. Lisäksi hyvää raikasta tuoksua.

  Heh, voi sitä rakasta Lappeenrantaa. Siellä on kaikki niin halpaa ja naapurit on rajan takaa tullut pysyvästi kylään. Onneksi pääsen perjantaina käymään!

  Kulutusjuhla » Blog Archive » Kampin vessat:
  24.4.2007, 7.26

  […] quo; Palkkaa ja tuloja Kampin vessat April 24th, 2007 by Mari Koo Outi buuaa, koska Kampin kauppakeskuksen vessat ovat muuttuneet maksullisiksi ja niitä ei pidetä riittävän hyvÖ […]

  hinku:
  28.4.2007, 19.16

  Sama on käynyt minullekin, vieläpä todettu useaan kertaan. Enää en ala maksaa reisijumpasta Kampin törkypönttöjen äärellä, mutta yritin laittaa kamppi.fi -sivujen kautta palautetta, saa nähdä vastaako kukaan mitään.

  Matti:
  29.4.2007, 3.46

  Kas, taas yksi syy olla käymättä Kampissa. Onneksi Stockalle ei ole Kampista pitkä matka.

  Jätä kommentti