Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Yleistä marinaa

  Hullut päivät -toleranssini ilmeisesti laskee vuosi vuodelta. Piipahdin Stockmannilla suhteellisen pikaisesti tänään, kun se sattui olemaan kotimatkan varrella, ja olin täysin kypsä puolessa tunnissa. Joka paikka oli täynnä tungeksivia ja töniviä ihmisiä, ja jokainen tuntui pelkäävän, että se-ja-se tarjouksessa oleva kasvotökötti loppuu, jos ei heti kaikkia vartalonsa ulokkeita apuna käyttäen raivaa tietään putelien ääreen. Urgh. Kestämätöntä. Ja jos Tapiolassa on tuollaista, on Helsingin keskustan Stockmann vähintään helvetin esikartano.

  Muutenkin tänään on ollut jotenkin.. no, hieman hankala päivä. Useat asiat elämässä vaikuttavat jollain tavalla ongelmallisilta, ja vaikka luultavasti useimmat niistä olisi selvitettävissä pienellä – tai kohtalaisella – panostuksella, ne aiheuttavat välillä aika tavalla henkistä kipuilua.

  Vaikka olen kirjoittanut blogia suhteellisen aktiivisesti jo vuosia, tuntuu nykyään siltä, etten tahdo oikein enää osata kirjoittaa avoimesti. Kaipaan kirjoittamista ja kaipaan kanavaa ajatuksilleni, mutta jostain syystä tänne kirjoittaminen tuntuu ainakin tässä vaiheessa vaikealta. Lukemattomia kertoja olen miettinyt, että anonyymiblogin kirjoittaminen olisi vapauttavaa, mutta olen ollut liian laiska aloittamaan. Siispä jatkan ilmeisesti suhteellisen mitäänsanomattomien merkintöjen kirjoittamista tänne. Hmph.

  Kommentteja: 7

   

  Kommentteja:

  Visukinttu-Jarkko:
  29.3.2007, 23.52

  Mulla ei ole enää lainkaan toleranssia noiden suhteen. Eksyin tänään sinne ihan sattumalta, ihmettelin heti ovella, että onpas populaa ja vasta sitten huomasin, että näkökentässä on aivan liikaa keltaista.

  Käytännössä juoksin paikan läpi, aikaa kesti ehkä viisi minuuttia. Korkeintaan. Mutta selvisin hengissä ja vammoitta. Enkä edes ostanut mitään.

  Ulla:
  30.3.2007, 1.47

  Minä en ole käynyt siinä tungoksessa varmaan kymmeneen vuoteen – aivan liian stressaavaa.

  santtu:
  30.3.2007, 15.08

  Minä kävin eilen 3-vuotiaan kanssa (!) ostamassa pusuja :D Mokkaa ja mansikkaa, NAM :P

  Ritutiina:
  31.3.2007, 16.56

  Kauankohan olisi Stockmann ollut Oulussa? Hmmh… No, jokatapauksessa olen taitavasti onnistunut välttelemään Pienten Keltaisten Kummitusten Päivät käymättä kertaakaan! En edes vahingossa ole sattunut piipahtamaan Stockalla tuolloin, en Oulussa enkä muuallakaan. Ja ihan olen hyvin pärjännyt ilman tungoksessa ryynäämistä.

  Tuoppi:
  31.3.2007, 18.46

  Muutaman kerran olen tainnut sattua käymään tuona ruuhka-aikana. En muista ostinko mitään, mutta ruuhka taisi tosiaan olla melkoinen – käytän Stockmannin pysäköintipalveluita hyvin mielelläni, näppärästi pääsee lähelle keskustan palveluita ja yleensä löytyy tilaakin.

  Se minua on ihmetyttänyt, että miksi ihmeessä ihmiset kahlaavat siellä kaupassa täysissä talvitamineissa (talvella). Siellähän on lämmin, vaikka ulkona olisi kylmä – ja siinä varustuksessa tulee aivan varmasti hiki. Minä olen tavannut jättää turhan vaatetuksen autoon, sinne lämpimään pysäköintihalliin, on paljon mukavampi kierrellä ostoksilla kun ei hikipuro virtaa selkää pitkin.

  Webs:
  2.4.2007, 11.59

  Hesan Stockmann oli päivien aikaan miltei tyhjänä. Kävin keskiviikkona iltasella toteamassa että haluamani tarjoustavara oli jäänyt matkan varrelle, lisää oli tulossa myöhemmin joten kävin vielä perjantaina uudelleen siinä seisemän jälkeen. Sain tavaran ja mahduin hyvin liikkumaan sinne ja pois. Luultavasti päivät alkavat menettää hohtoaan, sillä ei siellä kovin montaa kummoista tarjousta ollut koko aikana mitä vihkosta vilkaisin. Alusvaatetarjonta, joka on aikaisemmin ollut melko hyvä, oli tänä vuonna suorastaan surkea. Laarit oli täytetty suurimmaksi osaksi pelkillä pastellinvärisillä, typerän näköisillä puuvillahalpiksia jotka laatuunsa nähden olivat naurettavan ylihinnoiteltuja!
  Luultavasti Sokoksen 3-1 päivät ovat enemmän käymisen arvoiset.

  Outi:
  4.4.2007, 23.46

  Tapiolassa ei ainakaan näyttänyt yhtään siltä, että Hullut päivät olisi jotenkin menettämässä hohtoaan. Sokoksen riehasta en ole aiemmin edes kuullut O_o

  Hulluille päiville on aina pakko mennä edes hetkeksi… että saa ne pakolliset Brunbergin suukot!

  Jätä kommentti