Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Talviväsymys helpottaa

  Vuoden alku on ollut väsyttävä. Lisääntynyt päivän- ja auringonvalo tuntuu nyt taivaan lahjalta, eivätkä päivätkään enää kulu epämääräisessä väsyneessä horroksessa.

  Ne, jotka seuraavat myös Helmettiä, tietävätkin jo, että perustin joitain viikkoja sitten oman toiminimen. Sitä kuvittelisi, että homma on selvä parin lomakkeen täyttämisen jälkeen, mutta oli suoraan sanottuna yllättävän suuri urakka saada kaikki valmiiksi. Vieläkin on tehtävää, mutta nyt on sentään kirjanpito saatu kutakuinkin loogiseksi, valmiiden korujen ja materiaalien varastot on arvioitu ja muutenkin alan olla suht selvillä siitä, missä menen.

  Haluaisin suunnitella korusivujeni ulkoasun uusiksi ja myös remontoida hieman tätä blogia – jotenkin tämä syksyinen leiska ei nimittäin tunnu ihan.. osuvalta. Ajattelin pistää ulkoasun kokonaan uusiksi vaihtamalla WP-teeman ihan toiseksi sitten joskus kun ehdin ja jaksan. Mielessä on pyörinyt myös kokonaan uusi blogi, mutta en tiedä, riittäisikö energia kolmen blogin ylläpitoon, kun kahdenkin kanssa nykyään takkuaa (ja kaikille lienee selvää, kumpi blogi on kärsinyt enemmän!). Saa nähdä.

  Yläkerrassa on ollut hiljaista jo kolme viikkoa, muutamaa pientä poikkeusta lukuunottamatta. Sieltä on kerran kuulunut imurointia ja kerran jotain muuta pientä ääntä, mutta perheen kahdesta hirviöstä ei ole kuulunut pihaustakaan. Lienevätkö vanhemmat myyneet lapsensa kulkukauppiaalle tai jotain? Minulle on toisaalta aivan sama, missä lapset ovat, kunhan nykyinen rauha jatkuu. Harras toiveeni onkin, että perhe olisi muuttanut jossain vaiheessa pois meidän huomaamattamme, mutta se lienee turha haave, koska ikkunoissa on yhä verhot.

  Lopuksi vielä muutamia irrallisia toteamuksia:
  – Kuroska saisi vihdoin ja viimein tukkia suunsa (tai olisi saanut tehdä sen jo ajat sitten, mutta nyt olen niin kyllästynyt kyseiseen muijaan, että tekisi mieli kirkua joka kerta, kun näen hänet lehdissä).
  – Ninja Sarasalolla on Nyt-liitteen jutun perusteella Irlannin kokoinen ego. Huh, huh.
  – Idols on selvästi mielenkiintoisempi kuin viime kaudella. Hanna-Mian karsiutuminen oli tosin niin suuri vääryys, että meinasin lopettaa koko kisan seuraamisen. Mikähän siinä onkin, että noista semifinaaleista tuntuu lähes aina päätyvän väärä ihminen finaaliin? (Paitsi tietysti täysin suvereeni Ari, jonka finaalipaikasta jokainen oli varma jo ensimmäisistä karsinnoista saakka…)

  Kommentteja: 9

   

  Kommentteja:

  sea:
  10.2.2007, 18.34

  Kai olet adressin allekirjoittanut? ;)
  Hanna-Mia?

  Anna:
  10.2.2007, 19.42

  Outi tarkoittaa sitä ruotsia sujuvasti puhuvaa Mia Permantoa. Tiä sitten mistä se tuon Hannan on keksinyt? ;)

  Outi:
  10.2.2007, 20.07

  Hanna-Mia Permantohan sen nimi on. :)

  Outi:
  10.2.2007, 21.33

  En ole muutes allekirjoittanut sitä adressia, kun ajattelin, että sekin takaa Kuroskalle vain lisää julkisuutta… :/

  Keksi:
  10.2.2007, 23.19

  Juu, ei tuo Idols osoita kuka on oikeasti lahjakas ja kuka ei. Koulukaverini (anonyymiuden vuoksi en nyt juoruile ja sano kuka) oli yksi näistä semifinaleissa karsituista, ja hän on kertonut vähän minkälaista se meininki on ollut siellä kisassa. Tuotantotiimillä on selkeästi omat suosikkinsa, jotka he haluavat jatkoon. Ohjelma-ajalla näytetään pelkästään näitä laulajia, jotta yleisö omaksuisivat tuotantotiimin suosikit. Sitten jaetaan laulajat ryhmiin ovelasti jolla vaikutetaan myös yleisön äänestystapaan… Voisi sanoa että jätän Idolsit samasta syystä väliin kuin jätän syömättä toisten pureskelemat ruuat.

  ainailona:
  11.2.2007, 0.33

  Ari on täysin lyömätön ja ihqu! Ari on samalla nöyrä ja lahjomaton. Toivottavasti Ruslanas ei tunge finaaliin uhkaamaan tätä kaikkien aikojen parasta idolilaulajaa. Äänestäjistähän se on kiinni.

  Taru:
  11.2.2007, 16.13

  Heh, aivan kuin olisi lukenut omia jutteluitaan parin viime päivän ajalta. Ninjan juttujen taso, Mian Idolsista putoaminen(ja uhkailu jättää koko sarjan seuraaminen kesken sen takia) ja jossain määrin tuo Kurosen jatkuva vuodattaminenkin ovat olleet asioita joista olen itsekin jaksanut kitistä lähipäivinä.. ;)

  Lea:
  11.2.2007, 20.47

  Moi! Kiitokset kommentistasi meikäläisen blogilla! Minullakin alkaa olla toiveikkaampi olo, kun valo on lisääntynyt, eikä enää sada vettäkään. Nyt kun vielä yläkerran naapurimme lopettaisivat sen keilaamisen (?) ja juoksentelun, heh. Hyvää tulevaa viikkoa!
  P.S. Näin on. Kuroska on pöpi.

  Outi:
  12.2.2007, 12.27

  Hankala on kyllä tuo Idols-juttu. Finaaliin on päässyt parikin hyvää laulajaa, joita en silti tyyppeinä pitäisi erityisen idolimaisina. Sitten taas semifinaaleissa on karsiutunut loistavia esiintyjiä, joista olisi tullut hyviä idoleja (kuten esim. juuri Mia). Ari on laulajana ihan omaa luokkaansa, mutta muuten en tyypistä erityisesti perusta. Sama juttu Ruslanasin kanssa: laulaa hienosti, mutta muuten en tykkää. Kaiken kaikkiaan tämä kolmoskausi on kyllä paljon kakkoskautta parempi.

  Lea, ”mukavaa” kuulla, että muillakin on ankeat yläkerran naapurit… Yrittäkäämme kestää :)

  Jätä kommentti