Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • wtf?

  Ensin Juice, nyt Kirka.
  Hämmentävää.
  Ja pahuksen surullista.

  Kommentteja: 10

   

  Kommentteja:

  Marjut:
  31.1.2007, 11.49

  Minäkin olen uutisesta täysin päreinä. Ei ymmärrä.

  Tiina:
  31.1.2007, 13.42

  Kirkan biiseistä parhaiten ovat jääneet mieleen Leijat ja Hetki Lyö.

  Surullista, hieno taiteilija on poissa.

  A-J:
  31.1.2007, 15.34

  Hmm. Tanssii tähtien kanssa – kirous? Elstelältä kuoli kesken kuvausten poika ja nyt ennen ohjelman alkua yksi kilpailijoista menehtyy…

  Aika nuorena meni Kirka kyllä.

  Annukka:
  31.1.2007, 15.51

  Ihan sama mielleyhtymä tuli mulle kuin AJ:llekin :/ Kurja juttu, mies oli ilmeisesti vetreässä kunnossa, harrasti liikuntaa ja kaikkea. Koskaan ei voi tietää milloin päivät ovat luetut. Kyllä aika yllärinä tuli tämä :(

  Timo:
  31.1.2007, 18.20

  Yllättävä uutinen oli, samoin kuin Gösta Sundqvist ja Spedekin, joka oli kuitenkin aika hyväkuntoinen, vaikka olikin jo näitä muita vanhempi.

  Parempi kun ei odota eläkkeelle pääsyä elääkseen, vaan toteuttaa ne kaikki jo nyt!

  Siru:
  31.1.2007, 20.36

  En ole koskaan suuremmin välittänyt Kirkan musiikista, paitsi niistä lapsena oppimistani biiseistä. Muistan hoilanneeni Varrella Virran -kappaletta antaumuksella erinäisiä kertoja joskus 70-luvulla. Arvostan häntä karismaattisena esiintyjänä joka ei keikaroinut julkisuudessa turhan takia. Jätkä hoiti hommansa ja se riitti.
  Kukahan lähtee seuraavaksi taivaallisille esiintymislavoille?

  Jane:
  1.2.2007, 1.03

  Ostin pari kuukautta sitten Kirkan kokoelma CD:n jossa on niitä vanhempia levyjä.
  Sitä sitten tänään kuuntelin helmiä tehdessä surullista uutista pureskellessa.
  Varsin monipuolinen artisti ja osasi ottaa yleisönsä. Mitä tuohon nyt osaisi sitten sanoa, aina surullista kun joku lähtee ennen aikojaan. Jäin tuossa miettimään tuota Gösta Sundqvistia jonka kuolema oli yhtä yllätyksellinen.

  A-J:
  1.2.2007, 16.56

  Jostain syystä tässä viime aikoina olen kanssa havahtunut siihen todellisuuteen, että elämä voi loppua yllättäen ja ilman omaa mahdollisuutta vaikuttaa asiaan. Siksi päätinkin että on turha miettiä asioita liikaa. Jos on mahdollista toteuttaa jokin pieni haave, niin se kannattaa toteuttaa vaikkei se olisi ehkä maailman järkevin teko. Jos on järkevä ja ajattelee, että ”toteutan sen sitten parin- kolmen vuoden päästä” voi olla, että ei sitä haavetta ehdi koskaan toteuttamaan. Asia voi tosiaan olla pienikin, kuten minulla.

  Jatkan samalla linjalla. Koitan olla onnellinen ja nauttia elämästä.

  Outi:
  2.2.2007, 0.03

  Joo, tällaiset asiat jos mitkä havahduttavat tajuamaan, miten pienestä kaikki on kiinni. Jotenkin tuollainen yhtäkkinen kuolema aina säikäyttää, vaikkei kohde mikään henkilökohtainen tuttu olisikaan :/

  Maikki:
  2.2.2007, 14.38

  Muistan Varrelle virran -kappaleen erityisen hyvin lapsuusvuosilta, sillä se herätti ekologisen tietoisuuteni. Ihan oikeasti, kun kuulin sen kappaleen, ajattelin ensimmäisen kerran, jollakin lapsen tavalla, että ei tämä pallokaan ole itsestään selvyys. Jos ei nyt kaikkien ihmisten vanhaksi eläminenkään edes länsimaissa. Se oli varmaan aika lailla samoja aikoja muuten, kun Sammy kuoli, kun tuo kappale oli uusi.

  Jätä kommentti