Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Penseä sunnuntaifiilis

  Onpas harvinaisen penseä sunnuntaiolo. Ei jaksaisi tehdä mitään, ei huvittaisi tehdä mitään. Hiirihäkki on kuitenkin pakko vielä tänään siivota, sillä juoksupyörä muistuttaa kusilinkoa.

  Tänä viikonloppuna tuli tavattua pitkästä aikaa vaikka kuinka monta kaveria, mikä oli tietysti kauhean mukavaa. Jostain syystä kuitenkin on kauhean väsynyt olo – ikään kuin olisin muka tehnyt jotain raskastakin. Hekumoin suunnilleen eilisillasta saakka ajatuksella, että tänään iltapäivän kinkereiden jälkeen tekisin korujuttuja ja rentoutuisin, mutta kun pääsimme kyseisestä tilaisuudesta kotiin, en jaksanut ruveta oikein millekään. Onneksi minulla on ihana mies, joka huolehti ruoanlaitosta, kun itse olin parin tunnin torkkujen jälkeen täysin pihalla kaikesta.

  Tämän blogin kirjoittaja tarjosi muuten tänään hienoilla imitaatioillaan päivän parhaat naurut, joita varmaan muistelen kiitollisena vielä ensi viikollakin. Ennestäänkin mukavat pirskeet tuntuvat yleensä muuttuvan vielä ylimääräiset 20 % hauskemmiksi, kun näen kyseisen herran paikalla.

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti