Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Ikävöintiä

  Jannen piti tulla tänään (tai siis eilen, kellohan on jo melkein puoli kaksi yöllä) iltapäivällä kotiin. Toisin kuitenkin kävi. Taas kerran tuli huomattua, että vaikka kestän vallan mainiosti viikon erossa Jannesta ilman kestämättömiä tuskia, ikävä iskee täydellä voimalla, jos tapahtuukin jotain tällaista odottamatonta. Kun olen asennoitunut siihen, että Janne tulee kotiin aikaan x, tekee mieli mennä lattialle itkemään ja potkimaan, kun niin ei käykään.

  Tänä iltana kävi ilmi, että eräs kaakkoissuomalainen hiirikasvattaja on tulossa ensi viikonloppuna Vantaalle rottanäyttelyyn. Samalla kulkeutuisi meille uusia hiirulaisia. Tein alustavan varauksen neljästä pienestä hiirilapsosesta, jotka tällä hetkellä ovat noin kuusiviikkoisia. Jos kaikki menee hyvin, meillä on viikon päästä terraariossa taas elämää. Ihana ajatus.

  Nekku jätti jälkeensä ison aukon. Omituisinta on, että olen edelleen kuulevinani olohuoneesta rapinaa, vaikka terraario on tyhjä. Vielä tänä iltanakin tuli itku, kun on niin ikävä pientä pörröturkkia. Monen mielestä se on varmaan naurettavaa, mutta olkoon. Kun kahden vuoden ajan pidin Nekusta huolta, en osaa kahdessa päivässä tottua siihen ajatukseen, että enää ei tarvitse. Että tänään ei tarvitse mennä antamaan hiirille ruokaa ja kokeilemaan, että pullosta tulee vettä.

  Kommentteja: 4

   

  Kommentteja:

  Jane:
  14.1.2007, 12.04

  Muistan oikein hyvin nuo odotukset ja pettymykset kun aikataulut ei pitäneetkään.
  Syitä aikataulun pettämisiin oli monia. Yleisimmin työt ei tullut valmiiksi, sääolosuhteet, lakot ja kyllähän niitä kaikenlaisia häiriöitä riittää.
  Koskaan siihen paluun siirtymiseen ei silti tottunut, joten ymmärrän oikein hyvin mielentilasi asian suhteen.

  kaura:
  14.1.2007, 15.01

  Kyllä pieni itkupotkuraivari aina piristää ja kehittää coren lihaksia :-D Mutta tuo on just niin tota. On mitoittanut ja venyttänyt odotukset alkuperäisen tiedon mukaan niin on aivan epäreilua, että pitää mitoittaa ja venyttää kaikki uudelleen.

  Outi:
  15.1.2007, 12.29

  Niinpä! No, onneksi se mies sitten lopulta kotiutui, vuorokauden aiottua myöhemmin. Nyt on taas hyvä mieli :D

  Satu:
  15.1.2007, 13.05

  Täytyy kertoa sinulle, että ei ainakaan minun mielestäni kuulosta yhtään naurettavalta tms. (vaikka niin arvelet), kun vuodatat blogissasi, että kaipailet kovasti edesmenneitä hiirulaisiasi. Siskollani oli syksyyn asti ihana kisuli, joka yhtäkkiä katosi viikoiksi ja sitten löydettiin auton alle jääneenä. Kisu ehti vain vähän reilun kahden vuoden ikään… :( Koko perheen voimin kaipaillaan ja ikävöidään vieläkin ihanaa (mutta niin itsepäistä :) ) seuralaista ja hölmöä pörröpäätä. On ne eläimet sen verran ihania, antavat seuraa, ymmärtävät ilman sanojakin, lohduttavat ja lievittävät ainakin omalla kohdallani jopa stressiä, kun niitä pääsee paijailemaan jne. Kisustakin ehti tulla osa minun elämääni, sellainen jota kaipaa ja muistelee, vaikka se olikin ”vain” eläin. Toivottavasti saat pian uusia eläinystäviä sulostuttamaan elämääsi!

  Jätä kommentti