Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Vuoden loppu ja alku

  Vuosi vaihtui suhteellisen leppoisissa merkeissä, jos ei lasketa sitä, että seurueen ainoa hyvin karvainen jäsen haukkui raketteja noin seitsemän tuntia. Tinastani tuli jonkinlaisella valtaistuimella istuskeleva ukkeli, jolla oli kilpi ja keihäs. Jannen mielestä tämä tarkoittaa sitä, että alan tänä vuonna roolipelaajaksi. Hmph. Minusta se voisi tarkoittaa sitä, että minusta tulee valtavan rikas diktaattori! Ai eikö? Pahus.

  Keskiyöllä kilisteltiin skumppalaseja ja toivoteltiin hyvää uutta vuotta, kuten asiaan kuuluu. Hyvin pian tämän jälkeen suurin osa porukasta kömpi sänkyyn. Raketteja uskaltautui katsomaan vain appiukko hirveitä keliolosuhteita* uhmaten.

  Eilen kotiuduimme itärajalta yksinäisen hiiriseniorimme luo. Nekku-parka joutui aloittamaan vuoden 2007 perusteellisella loishäädöllä, jonka jälkeen koko pikkuinen karvapallo oli kuin uitettu koir hiiri. Yritimme kuivailla liikoja aineita pois talouspaperilla Nekun näyttäessä perinpohjaisen ärtyneeltä. Se vietti seuraavan reilun tunnin sukien turkkiaan, ennen kuin oli lopputulokseen tyytyväinen.

  Sitten vielä katsaus jouluaikaan kokonaisuutena:

  Iloisinta: Perheen (niin minun kuin Jannenkin) kanssa vietetty aika, loma poissa pääkaupunkiseudulta.

  Surullisinta: Reko LundÖ¡nin Viikkoja, kuukausia. Pukki toi sen äidille, mutta minäkin ehdin sen joulun aikana lukea naama kyynelistä märkänä.

  Herkullisinta: Äidin korvasienimuhennos ja tänä vuonna vielä tavallistakin maukkaampi joulukalkkuna, anopin uudenvuodenaaton hirviateria, Lindt-suklaakonvehdit.

  Ällöttävintä: Sää uudenvuodenaattona

  Huvittavinta: Velipoika, joka nakitettiin raastamaan punakaalia juustohöylällä. Veljen jupina toimituksen aikana aiheutti hänen vaimossaan ja minussa noin kymmenen minuutin hysteerisen naurukohtauksen.

  Äänekkäintä: Kahden veljen yhteensä neljä lasta sen jälkeen, kun he olivat keskenään vetäneet nassuunsa melkein kokonaisen ison piparkakkutalon ja riehuivat uskomattomassa sokerihumalassa.

  Omituisinta: Noin kolmevuotias tyttö, joka suoritti fellaatiota joulukuuselle Tapiolan Stockmannilla. Eikä tämä edes ole vitsi. Tyttö oli lattialla polvillaan muovikuusen edessä ja imi yhtä sähkökynttilöistä tavalla, jonka mieltäminen härskin näköiseksi ei vaatinut katsojalta edes erityistä kaksimielisyyttä.


  * Koko pihaa peitti peilikirkas jää ja parin sentin vesikerros, lisäksi sataa tihuutti vettä. Mukava sää vuoden viimeiselle päivälle, eikös?

  Kommentteja: 2

   

  Kommentteja:

  Burana:
  4.1.2007, 18.16

  Täällä oli uv:na salsaa rannalla, lämmintä ja raketteja vähän joka puolella. Huonona puolena oli sandaaleihin menevä hiekka ;-)

  Outi:
  6.1.2007, 22.05

  Mikäs rantapummi täällä huutelee… ;)

  Jätä kommentti