Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Liiankin light

  Luin muistaakseni eilettäin jostain, että Lordi-cola käy hyvin kaupaksi. Jutussa joku kauppias tms. sanoi, ettei sitä tarvitse sen kummemmin edes myydä, vaan kauppa käy todella hienosti muutenkin.

  Maistoin Lordi Lightia sunnuntaina illanistujaisissa, enkä voi ymmärtää, miksi litku tekee kauppansa. Se nimittäin maistui vedellä laimennetulta. En yleensä ole nirso limsojen suhteen* ja olen pitänyt melkein kaikista maistamistani kolajuomista (Vanilla Coke oli poikkeus), mutta Lordi Lightia en osta enää. En edes vahingossa. Se oli ihan rehellisesti huonoa.


  * Paitsi että Dr Pepper ei uppoa. Ei sitten millään. Urgh!

  Kommentteja: 11

   

  Kommentteja:

  Timo:
  21.12.2006, 8.49

  Tuli myös ostettua yks Lordi-pullo kokeeksi, ei oikein jäänyt mitenkään mieleen – positiivisena tai negatiivisenakaan, joten en osta enää.

  Paitsi että Dr Pepperiä ostan aina silloin tällöin ja on kiva anteliaasti tarjota, kun kukaan muu ei sitä meillä halua, saan itse nauttia koko pullon. :-D

  Cattleya:
  21.12.2006, 9.10

  Ehkä makuaistissani on jotain vikaa, mutta en ole huomannut kummempaa eroa sen paremmin Pepsi Maxin, Coca-Cola Lightin, Coca-Cola Zeron kuin Lordi lightinkaan välillä. Kaikki uppoavat samaa tahtia. Ehkä olen vain hyvä asiakas 0:).

  Maikki:
  21.12.2006, 10.14

  En ole maistanut Lordi Lightia, mutta jo nimi kuulostaa aika… no siis mahdottomalta. Mielestäni LORDI-nimisen limpparin pitäisi sisältää karmeasti kaloreja tai vaikka raskasmetalleja ennemmin kuin jotain lightia! Itse olen nykyisin Pepsi Max Capuccinoon ihastunut, kun muut laitit ovat mielestäni mauttomia. Ties vaikka joku päivä alkaisin vielä oikeatakin kahvia juoda!

  A.G.:
  21.12.2006, 10.36

  Kerettiläinen.
  Dr. Pepper on kolajuomien kuningas.

  Pepsi Cappuun mieltyneille ilmainen drinkkivinkki:
  Pepsi Cappu & Kossu Vanilja, kylmänä.

  Outi:
  21.12.2006, 10.43

  Ei kai Dr. Pepper ole kolajuoma? Tai ainakaan se ei maistu kolajuomalta. Se maistuu säilykekirsikoilta, yäkyäk. En yhtään pidä kirsikkaesanssista, joskin jostain käsittämättömästä syystä pidän kovasti Cherry 7Upista.

  Uusi Coca Cola Zero on minusta kevytkolajuomista parasta. Siinä on kunnollinen voimakas kolajuoman maku ilman häiritsevää makeutusaineen sivumakua.

  Timo, Dr. Pepper jakaa todella tehokkaasti mielipiteet. En ole tavannut ketään, joka suhtautuisi siihen välinpitämättömästi. Kaikki tuntuvat joko rakastavan tai inhoavan sitä :D

  Cattleya, ihan ilmiselvästi olet hyvä asiakas ;) Ja Maikin kanssa olen samaa mieltä siitä, että Lordi + Light on jotenkin kummallinen yhdistelmä!

  A.G.:
  21.12.2006, 10.51

  No, jos oikein tarkkoja ollaan, Kuningas lienee root beer. Ja lopetetaan ne yäkkimiset ja otetaan oikea asenne Kuninkaaseen. (Virnu tähän, jos käyttäisin)

  Makepeace75:
  21.12.2006, 18.11

  Lordia en ole mennyt maistamaan. :D

  Dr.Pepper on marsipaanitököttiä -ja kamalaa. Tietenkin rakkaan mieheni lempilimppari. ;o) Eipä tarvii tapella. (Masokistisesti maistan kyllä aina suullisen, mutten koskaan tykkää.) Cokis Zero on aivan onneton petkutus: se miltään kolalta maistu, vaan vedeltä. Rehellisesti. Kaikissa kolajuomissa on oma selkeä makunsa ja tunnistaisin vaikka sokkotestissä Pepsi Maxin, tavallisen Pepsin ja Cokiksen vastaavat. Pepsi Max on parasta ja cappucino-versiokin hyvää. Lime- ja sitruunakotkotuksiin ole hieman pettynyt, ne maistuvat yleensä kovin kemiallisteollisille.

  Ugh, olen puhunut. :D Miten niin tulee juotua kolaa..?

  Jane:
  21.12.2006, 21.18

  Olenkin ihmetellyt kuka ne kaikki limpparit juo, selvishän se kaikki muut juo limpparia paitsi minä. Satunnaisesti kyllä, silloin yleensä niitä missä on kofeiinia.
  Kahvia kyllä menee sitten senkin edestä.

  Cattleya:
  21.12.2006, 22.09

  Ääni Pepsi Max Cappucinolle! Sitä sopisi myydä tuplapakkauksissa. Limet ja sitruunat ovat tosiaan vähän… noh, miten sen nyt kauniisti sanoisi… esanssisia. Vaikka juon minä niitäkin, suht sujuvasti.

  Uskallankohan tätä sanoa ääneen: mikä Dr. Pepper?

  Ulla:
  22.12.2006, 0.15

  En minäkään juo limsaa enkä ainakaan kolajuomia. Greippiä, jos on pakko. En kylläkään muista, milloin tällainen pakko olisi viimeksi ollut. Ei myöskään kahvia eikä teetä – kylmä vesi on hyvää!

  Tuoppi:
  22.12.2006, 18.37

  Suomestahan ei saa enää kuin sitä aspartaamilla pilattua Dr Pepperiä. Ruotsista voi onneksi helposti hakea sitä aitoa tavaraa jos tarve tulee.

  Ameriikoissa oli vekkulia semmoinen, että pikaruokapaikkojen juomahanoissa oli tarjolla suloisesti vierekkäin niin coca colaa, pepsiä ja dr pepperiäkin – samassa hanassa. Sillä reissulla totesin, että vain lievästi pesuaineen makuinen Mountain Eww ei ole se kurjin limonadi, vaan mikä tahansa root beer – kertakaikkiaan hirveää litkua.

  Dr Pepperistäkin näyttää olevan muuten cherry-versio, eli ei se hemmetti ole se kirsikkakaan se perusmaku. Vekkuli maku kuitenkin.

  Jätä kommentti