Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Nyt sitä on minullakin!

  Ennen kuin ainailona bloggasi aiheesta, en ollut koko tuotteesta kuullutkaan. Sen jälkeen olen törmännyt nimeen satunnaisissa yhteyksissä toistuvasti. Ylistystä on saanut lukea niin naistenlehdistä kuin blogeistakin.

  Ja kun sitä nyt näkyi olevan tarjolla melkeinpä lähikaupassa, niin eihän minulla ollut enää syytä olla ostamatta. Mitenkähän nämä säilyisivät avaamatta lauantaihin asti?

  kalev

  Kommentteja: 12

   

  Kommentteja:

  sea:
  20.11.2006, 20.02

  Mikä kauppa on melkein lähikauppa? :)

  Outi:
  20.11.2006, 20.22

  Haluatko tietää tarkalleen, mistä kaupasta on kyse, vai kaipaatko vain termille määrittelyä? ;) Enhän minä voi paljastaa, mikä kauppa tuota myy, sillä jos se sitten tosiaan onkin taivaallisen hyvää, kaikki muut säntäävät siihen kauppaan myös ja sitten suklaa loppuu ;)

  Melkein lähikauppa on kauppa, joka on usein kotimatkan varrella, mutta ei maantieteellisesti kotia lähellä. Eli tässä tapauksessa Kampin keskuksen K-Market (älkääkä nyt sitten ostako sitä loppuun! :P), jossa hoidan ruokaostokset silloin, kun olen jostain syystä kaupungilla.

  Rappiotäti:
  20.11.2006, 22.38

  Tuo on todella hyvää. Testasin vajaa vuosi sitten Tallinnassa. Kiva tietää, että tuota saa nykyään myös Suomesta!

  Taika:
  20.11.2006, 23.03

  Ei ne säily mitenkään. Toi on maailman parasta suklaata. Vähän niin kuin Granvile Island Tea Companyn mustikkarooibos on maailman parasta teetä. KIva että vinkkasit, mä olen jo pari viikkoa harkinnut laivareissua tuon suklaan takia.

  Outi:
  20.11.2006, 23.19

  Ei kannata Tallinnaan saakka lähteä hakemaan – muistaakseni Helsingissä on kaksikin virolaisia herkkuja myyvää kauppaa, joista tuota saa (toinen Kalliossa, jollain Linjoista, en nyt muista tarkkaa osoitetta). Ja nyt siis saa myös Kampin K-Marketista, jossa oli myös muita Kalevin suklaalevyjä. :)

  Menin Jannelle julistamaan, että nyt tänään maanantaina alkaa taas uusi parempi elämä, joten en voi maistaa ennen lauantaita eli karkkipäivää. Tämä kasvattaa luonnetta!

  ainailona:
  20.11.2006, 23.42

  No hyvä kun muistutit! Meilläkin näkyy olevan vielä pari levyä ”suklaalaatikossa” [joo-o, yks lipastonlaatikko, jossa säilytetään PELKÄSTÄÄN suklaata;)].

  Ja hiilareitakin alle 60, tätähän voi rivin vedellä iltapalaksi lähes huoletta!

  katja:
  20.11.2006, 23.55

  Heissan suklaanystävä! Ehtisitkö joku päivä nyt alkuviikosta Kamppiin sumpille ja suklaalle?

  Outi:
  21.11.2006, 0.06

  ainailona, vain yksi laatikko? Meillä on melkein puolikas korkeaa keittiönkaappia herkuille… :D (miten noloa!)

  Katja, vähän kellonajasta riippuu? Keskiviikko käy, jos treffit ovat ohi viiden – puoli kuuden aikaan (velipoika on tulossa kaupunkiin, menemme varmaankin syömään jahka hänen päivänsä palavereissa yms. on ohi), periaatteessa huominenkin, kunhan ehdin vähän ennen kuutta Tapiolaan helmihulluja tapaamaan?

  katja:
  21.11.2006, 16.15

  Mistä email-osoitteesta tavoitan sinut? Olen vielä huomisen kotona, joten mikä tahansa aika käy (kunhan se ei ole aamuvarhaisella). Voin myöskin ajella Espoon suuntaan jos se on sinulle helpompaa?

  Outi:
  21.11.2006, 16.22

  No ne meidän ravintolatreffit huomenna (ke) ovatkin itse asiassa vasta klo 19, joten sitä ennen sopisi varmaan parhaiten. Koska olen joka tapauksessa tulossa keskustaan, niin ehdotan, että nähtäis esim. puoli viiden maissa Kampissa (Rouge on henkilökohtainen suosikkini, meluisuudestaan ja hintatasostaan huolimatta. Their cakes are to die for.)..?

  Sun sähköpostit tulevat kyllä perille ihan minkä osoitteen kautta tahansa (esim. helmetin), ongelma on siinä, ettet sinä saa minun postejani :)

  katja:
  21.11.2006, 17.08

  Joo, käy vallan mainiosti :-) En ole koskaan ennen Rougessa käynytkään. Kokeile tähän privaattimeiliin. Jenkkifirmoissa on kunnon suojaukset ja palomuurit, siksi varmaan viestisi on suodatettu. Kiva nähdä :-)

  Kati:
  22.11.2006, 14.37

  Oih, tuo Kalevin mustikkasuklaa on aivan ihanaa!!! Mulla on sitä vielä jäljellä n. puoli levyä. Mutta levy onkin 300 g:n levy ;))) Laivalta löytyi niin ihanan iso levy. Ja kiitos vinkistä, että Kampistakin tuota saisi. Täytyypä seuraavan kerran siellä ollessa käydä kurkistamassa.

  Jätä kommentti