Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Minullakin oli mukavaa

  Janne halusi bloggaajatapaamiseen. Minä katselin ulos tuuleen ja sateeseen ja ajatuskin jonnekin lähtemisestä sai hytisemään. Olisin mieluummin melkein työntänyt neuloja kynsieni alle kuin lähtenyt Milenkaan.

  Jotenkin silti löysin itseni Milenkasta siiderituoppi nenäni alla, ja hyvä niin. Minulla oli nimittäin oikein mukavaa, mistä suuri kiitos kuuluu suurimman osan ajasta pelkästään miehistä koostuneelle pöytäseurueelleni (Janne, Merten, Kari Haakana, Visukinttu-Jarkko).

  Muidenkin kanssa tuli juteltua ainakin ohimennen – esimerkiksi viehättävään Virkanaiseen törmäsin naisten vessassa ja Marinadin kanssa tuli lennossa vaihdettua pari sanaa korujen tiimoilta. Turistia en uuden hienon frisyyrin ansiosta meinannut edes tunnistaa. EG saapui paikalle vasta juuri ennen meidän poistumistamme, mikä oli valitettavaa.

  Kiitos. Oli kivaa.

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti